Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 16,489
ok gibi oyun bir ara aldım baktım tren bir türlü gitmiyor iade ettim
Önce anahtar ile açıcan. Trene göre basınç basman lazım. Sonra boşa alıp frenleri sıfırlıcan. Sonra ileri alıp go.ok gibi oyun bir ara aldım baktım tren bir türlü gitmiyor iade ettim![]()
.Bende 3 var baya denedim de treni ilerletemedim arkadaş![]()
VALLA deli etti 45 dk çözemedim 1 saat dolmadan iade ettimÖnce anahtar ile açıcan. Trene göre basınç basman lazım. Sonra boşa alıp frenleri sıfırlıcan. Sonra ileri alıp go.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
Birde dümdüz teren süpürüp napcaz yahuÖnce anahtar ile açıcan. Trene göre basınç basman lazım. Sonra boşa alıp frenleri sıfırlıcan. Sonra ileri alıp go.
.
2 tür fren olur biri mekanik biri elektronik ikisi başta sonda oluyor.
pardon tren gitti ama hızlanmıyorduÖnce anahtar ile açıcan. Trene göre basınç basman lazım. Sonra boşa alıp frenleri sıfırlıcan. Sonra ileri alıp go.
.
2 tür fren olur biri mekanik biri elektronik ikisi başta sonda oluyor.
gibi;VALLA deli etti 45 dk çözemedim 1 saat dolmadan iade ettim
Birde dümdüz teren süpürüp napcaz yahu
pardon tren gitti ama hızlanmıyordu
Uzun trenler beni de sarmıyor. Ama metro sürmek çok zevkli.VALLA deli etti 45 dk çözemedim 1 saat dolmadan iade ettim
Birde dümdüz teren süpürüp napcaz yahu
pardon tren gitti ama hızlanmıyordu
Yani sollama yaptığın bir oyun ile w'ya basıp sürdüğün oyun bir olmaz. Tren biraz tutku ister. Bizim ev eskiden banliyö trenin tam karşısında idi. Balkona oturup saatlerce izlerdim.Ets2 kadar sarar mı hocam biri tır biri tren farkındayım ama simülasyon oyunu olarak zevk verir mi?
Yani sollama yaptığın bir oyun ile w'ya basıp sürdüğün oyun bir olmaz. Tren biraz tutku ister. Bizim ev eskiden banliyö trenin tam karşısında idi. Balkona oturup saatlerce izlerdim.
Bu zevki sadece gerçek zenciler anlaroyun oynayacak vaktiniz varsa gidin adam gibi oyun oynayın bune dostlar![]()