Otobuscu06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 621
soğutucum var hocam thermalright marka.soğutucu düşünüyor musun
soğutucum var hocam thermalright marka.soğutucu düşünüyor musun
kaç güne gelir acaba işlemciyle aynı güne denk gelsin diye uğraşıoyrum da pek mümkün olmayacak sanırımAynı soğutucu. Neden fazla para veresin ki ?
Tekli artığım soğutucuyu al. 1-2 güne gelir.kaç güne gelir acaba işlemciyle aynı güne denk gelsin diye uğraşıoyrum da pek mümkün olmayacak sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir de bu soğutucuların duo su var tekliyle arasında çok bariz sıcaklık farkı olur mu yoksa tekli almak yeterli gelir mi
Var ama sıvı soğutucu 360 mm sıvı soğutucu yazsın çıkaröyle bi soğutucu mu var kral
bunu düşünüyodum ama fark eder mi çok![]()
Dark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) | Teknobiyotik
Dark Freezer X123 Fixed RGB Fanlı Intel LGA 1851 & AMD AM5 Destekli Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek...www.teknobiyotik.com
Ürünü sepete ekledikten sonra sağda solda kupon kodu ekle butonu olması lazım. Mobilde sol üstte webde tam nerede bilmiyorum.bu kodu nereye giriyoruz tam olarak
bu kodu nereye giriyoruz tam olarakAlınır tabi ki de. Şöyle bir soğutucu alırsan iyi olur. SELAM150 kodu ile 449TL gerçekten iyi fiyat.
![]()
Strong M4-12XPRO 12CM Rainbow 4 Bakır Borulu 135W 4 Pin Intel/Amd Kule Tipi Işlemci Cpu Fan Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
undefined Strong M4-12XPRO 12CM Rainbow 4 Bakır Borulu 135W 4 Pin Intel/Amd Kule Tipi Işlemci Cpu Fan ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla undefined Strong M4-12XPRO 12CM Rainbow 4 Bakır Borulu 135W 4 Pin Intel/Amd Kule Tipi Işlemci Cpu Fan fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
ben x123 kullanıyorum hocam en baba oyunda 70 derece gördüm stok fanda 85i bile geçiyordu mükemmel bir değer fiyatına göre tavsiye ederimbunu düşünüyodum ama fark eder mi çok![]()
Dark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) | Teknobiyotik
Dark Freezer X123 Fixed RGB Fanlı Intel LGA 1851 & AMD AM5 Destekli Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek...www.teknobiyotik.com
vay kral çok iyi denk geldik benim sistemde bir tek ram farklı 16 gb yeterli olur mu senceben x123 kullanıyorum hocam en baba oyunda 70 derece gördüm stok fanda 85i bile geçiyordu mükemmel bir değer fiyatına göre tavsiye ederim
ben bir de 2600x ten geçiçem bariz fark hisseder miyimben x123 kullanıyorum hocam en baba oyunda 70 derece gördüm stok fanda 85i bile geçiyordu mükemmel bir değer fiyatına göre tavsiye ederim
r5 5600 e geçicemne aldın
hocam bende 2600xten geçtim inanır mısın bilmemvay kral çok iyi denk geldik benim sistemde bir tek ram farklı 16 gb yeterli olur mu sence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben bir de 2600x ten geçiçem bariz fark hisseder miyim