Ucuzsa alınır.Malum dolar uçtu. Tray işlemci alınır mı? Stok fanıda var. Bildiğim kadarıyla tray işlemcinin normalinden tek farkı kutusuz olması doğru mu
alınırMalum dolar uçtu. Tray işlemci alınır mı? Stok fanıda var. Bildiğim kadarıyla tray işlemcinin normalinden tek farkı kutusuz olması doğru mu
Alınır. Gider iyi bir soğutucu alınır ondan sonra efsane kullanılır.Malum dolar uçtu. Tray işlemci alınır mı? Stok fanıda var. Bildiğim kadarıyla tray işlemcinin normalinden tek farkı kutusuz olması doğru mu
Ryzen 7 2700x , asrock b450m anakart , 2*8 3000 MHz ram, 256 GB xpg rgb M2 SSD , 500 w 80+ aerocool PSU, dark diamond pro kasa ve Galax GTX 1660 Super ekran kartı. 4800 aldım. Sonradan 2 TB HDD aldım dün şuan oyunlar iniyor. Videosu imzamda var. Yani toplu aldığım için kasayı kaça geldiğini bilmiyorum. Kasa PSU ve SSD yi değiştirip sipariş vermiştim.Hangi site ve hangi modeli aldin bro
Alınır bir farkı yok ama garantisi 1 yıl.Malum dolar uçtu. Tray işlemci alınır mı? Stok fanıda var. Bildiğim kadarıyla tray işlemcinin normalinden tek farkı kutusuz olması doğru mu