Tredyolyemek saçmalığı

omerkursunn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
381
Sipariş verdim bugün ama kurye bana ulaşamadığı dan siparişim teslim edildi gözüküyor ama iptal olmuş geride getirmediler para iadeside olmadı yapacak bişey varmı
Canlı destege yazdım kurye size ulaşamadı dükkana geri götürmüş siparişi ve para iade side yapamıyoruz özel sipariş verildiği için dedi

aynısını bana da yaptılar çözüm bulamadım yok sipariş kişiye özel hazırlandıgından bilmem ne bilmem ne e kardeşim hizmet vermedin sonuçta sen bana senden kaynaklanan bi problem beni neden bağlıyor ? dedim efenim yapabileceğimiz bişey yok müdürünü bağla dedim ulaşacaklar size iyi aksamlar dedi aradılarda oda aynısını dedi kupon vereceksin o zaman bana mağdur ettin dedim yok olmaz da olmaz lanet olsun dedim yemeksepeti devamke

Sipariş verdim bugün ama kurye bana ulaşamadığı dan siparişim teslim edildi gözüküyor ama iptal olmuş geride getirmediler para iadeside olmadı yapacak bişey varmı
Canlı destege yazdım kurye size ulaşamadı dükkana geri götürmüş siparişi ve para iade side yapamıyoruz özel sipariş verildiği için dedi
En temizi parayı kapıda ödemek. Çok büyük bir indirim falan yoksa online ödeme yapmıyorum şahsen 😀

Kurye sana ulaşamadıysa paranın iade olması gerekiyor saçma olmuş gerçekten.

en güzeli gidiceksin mahalle dönercisinden tam ekmek gömüceksin.

Kurye neden ulaşmadı, önemli olan bu.

Teslim edildi yazmasını anlamadım, restoranta mı teslim edildi mabında yapmışlar onu?

hocam genelde trendyol cüzdana iade ediyorlar bi bak istersen

aynısını bana da yaptılar çözüm bulamadım yok sipariş kişiye özel hazırlandıgından bilmem ne bilmem ne e kardeşim hizmet vermedin sonuçta sen bana senden kaynaklanan bi problem beni neden bağlıyor ? dedim efenim yapabileceğimiz bişey yok müdürünü bağla dedim ulaşacaklar size iyi aksamlar dedi aradılarda oda aynısını dedi kupon vereceksin o zaman bana mağdur ettin dedim yok olmaz da olmaz lanet olsun dedim yemeksepeti devamke
Banada dediler aynısı ni şaka gibi ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam genelde trendyol cüzdana iade ediyorlar bi bak istersen
Etmediler

Teslim edildi yazmasını anlamadım, restoranta mı teslim edildi mabında yapmışlar onu?
Yok bana teslim edildi gözüküyor ama edilmedi zaten

Şikayetvar vb. sitelere yazın bunları. Muhtemelen dönerler.
Sanmam ya ama koskoca Trendyol benim 31 TL ne kalmış bunu anladım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,760
Üyeler
187,978
Son üye
mamicani
Geri