En Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.
Aynen öyle bilerek yapılmış bi şey gibi.Bence dalga geçiyorlar insanlarla. Telefonuma bildirim geldiği gibi bitti.
Kod ekleniyor zaten her türlü. Ama kullandırtmıyor.Ben bildirimi gördüğüm gibi ekledim kodu ve oldu ama ne alsam diye seçerken kod bitti.
2dk sonra eklediğim kod kaybolmuştu tekrar ekleyince kod tükendi yazdı.Kod ekleniyor zaten her türlü. Ama kullandırtmıyor.
Aynen öyle cark kazı kazan bilemedin megadan gelecek kupon lazım ki troy ile birlikte kullanayım yok gelmıyor bildirim geç gelir bitmiş olur bu gidişle babayı alıcazBunlar nasıl bu kadar çabuk bitiyor anlamış değilim. Millet deli gibi alışveriş yapıyor. Biz ayda yılda bir alışveriş yapacağız 100 TL kupon çıkmıyor![]()
5500 TL ye hoparlör alacağım. Bekletiyorum şuan. Belki kupon ya da daha fazla indirim olur diye. Millet pat pat her şeyi anında bitiriyor valla. Aşırı şaşkınım.Aynen öyle cark kazı kazan bilemedin megadan gelecek kupon lazım ki troy ile birlikte kullanayım yok gelmıyor bildirim geç gelir bitmiş olur bu gidişle babayı alıcaz