❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

Zamanında dağıtımdaki kargodan bile çektikleri oldu. Ürünü ellerinizle tutmadığınız sürece geri dönebilir.
Trendyol Express hariç firmalarda da geri çekmişler miydi? Çektilerse sıkıntı.

İşin suyunu çıkarmadan 1 ürün aldım gelirse ne mutlu bana. Aslında 2-3 hesap daha açarım da gerek yok.

pc den yaptım hocam bi edge bi de chrome dan ödemeyi moneypay ile yaptım telden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.trendyol.com/viewsonic/...r-p-847835344?boutiqueId=61&merchantId=105919 valla masa benim de alasım geldi sen dedin diye :D
Ben 2K bakıyorum ya, 1000TL indirim fena olmaz aslında ama herhalde Amazon'dan 9taksit çerez parasına alıcam onu. Güzel masalar var ama 1000TL indirim onlarda baya işe yarar. Bi' hesap daha açayım da bakayım bi' tane masa. Gelirse gelir, gelmezse kısmet.

İşin suyunu çıkarmadan 1 ürün aldım gelirse ne mutlu bana. Aslında 2-3 hesap daha açarım da gerek yok.
Benimki Azerbaycan indirimlerinde Aras ile gelmişti, ve evet geri çekildi. Kurye kapıya kadar geldi, ürünü elime verdi ve söylediğim kodu girerken bu sipariş iptal görünüyor dedi :D

Çektiler. Yurt içinde adam karogyu teslim ediyor sonra geri gelip kargoyu istiyordu çok rezil bir durumdu

Hazır 4. Siparişi çıkayım acil öneri ne alayım

Çektiler. Yurt içinde adam karogyu teslim ediyor sonra geri gelip kargoyu istiyordu çok rezil bir durumdu

Thermalright peerless assasin

Benimki Azerbaycan indirimlerinde Aras ile gelmişti, ve evet geri çekildi. Kurye kapıya kadar geldi, ürünü elime verdi ve söylediğim kodu girerken bu sipariş iptal görünüyor dedi :D

O zaman 1 siparişi bile boşa vermişiz ya gelme ihtimali çok düşük bu kadar yayıldıktan sonra.

yurtiçine verdiler benim kargoyu sıkıntı çıkmazmı hocam ):

Geri