ben aldım ama farklı cihazlardan2.hesap açıp alabilen oldumu ben denedim indirim vermiyor sepette Bu kod, her kullanıcı için yalnızca bir kez geçerlidir. Kodu daha önce farklı bir hesapta kullandığın için tekrar kullanılamaz. bu hatayı verıyor farklı vpn ve pcde denedim olmuyor
şuan en hızlı çözüm o gibi duruyor hocammoneypay harici çözüm yok mu
bende moneye para yüklenmiyor güvenlik nedeniyle fln yazıyor başka bir alternatif var mıMoneyPay'e para atıp, oradaki sanal kart'ı seçiyorsunuz ödemede, değil mi?
Kullandığın kart USA kartıysa iptal olmaz diye düşünüyorum bu arada, ama burada kimsenin öyle bir şey yaptığını düşünmüyorum sadece yasaklamayı unuttukları kartları kullandı çoğunluk.Neye göre iptal ediyorlar ki belki Amerika'da yaşıyorum şansa bu kupon geldi türkiyedeki evime alışveriş yaptım yasak mı şimdi bu? Yasaksa niye böyle bir kampanya yaptın?
Evet, sanal kart troy çıkıyorMoneyPay'e para atıp, oradaki sanal kart'ı seçiyorsunuz ödemede, değil mi?
HangisiBen ödeme onay kısmında vpn kapatarak aldım, troy kart ile.
eğer kriptodan para atmaya uğraşırım derseniz redotpay çalışıyordu en sonbende moneye para yüklenmiyor güvenlik nedeniyle fln yazıyor başka bir alternatif var mı
Hangi kart migros muUmarım sipariş gelir.
Şimdi yeni bi' üyelik açıp, bi' de Harley Davidson bot patlatmak yok mu 1200TL'ye! .D
Alıntıyı görüntüle
Dün çalışıyordu trendyol ekibi çalışıyor heralddmoneypay bile denedim tık yok maalesef. Bu promosyon TR kartları ile kullanılamaz.