Aynı kartla önceden sipariş verdiysen istemiyor bir de düşük fiyat nedeniyle de olabilirBiraz önce Trendyol'dan 55tl gibi ufak bir alışveriş yaptım.
Herhangi bir 3D secure falan sormadı, kart bilgilerini yazdıktan sonra direkt siparişiniz alındı diye belirtti.
Bu durum sizde de aynı mıdır Trendyol için?
SSL Secured tarzı bir şey belirtmiş Trendyol.Aynı kartla önceden sipariş verdiysen istemiyor bir de düşük fiyat nedeniyle de olabilir
ssl formda yazdıgın bilgileri 510**** sansürlü bir şekilde siteye gönderirSSL Secured tarzı bir şey belirtmiş Trendyol.
Bu tam olarak insanların kart bilgilerini vs. Ne derecede güvende tutan bir destektir acaba?
Evet kart bilgisi sunucuya sansürlenmiş şekilde gonderiliyor yarın öbür gün site hacklenirse sql datası açığa cikarsa bu bilgilerin ifşa olmaması icin alınan bir önlem510***** Dediğiniz kart bilgisi değil mi hocam?
Yani evet bunlar genelde belli olmuyor alışverişten sonra
Son olarak hocam, 3D Secure'un bana bu sipariş sırasında gönderilmemesi benim içim bir güvenlik zafiyeti ortaya çıkarır mı?Yoksa sorun olmaz mı?Evet kart bilgisi sunucuya sansürlenmiş şekilde gonderiliyor yarın öbür gün site hacklenirse sql datası açığa cikarsa bu bilgilerin ifşa olmaması icin alınan bir önlem
Hayır senin için oluşturmaz fakat şöyle diyelim kartını yolda düşürdün veya sanal ortamda kart bilgilerin ifşalandı o zaman senin haberin olmadan kartını boşaltırlar 3d secure bu yüzden iyi bir şey sms ile kimligini onaylıyorsunSon olarak hocam, 3D Secure'un bana bu sipariş sırasında gönderilmemesi benim içim bir güvenlik zafiyeti ortaya çıkarır mı?Yoksa sorun olmaz mı?