Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Fixlediler galiba
Neden ban yedisipariş verdim hesabım anında ban yedi canlı destekle konuştum ücret iadesi firmanın insiyatifine kalmış öyle söylüyor
Paran kalmaz ya ürünü yollarlar ya da iade yaparlar.sipariş verdim hesabım anında ban yedi canlı destekle konuştum ücret iadesi firmanın insiyatifine kalmış öyle söylüyor
Bende buna bakıyodum. Bunda 400 Razerblackshark v2 x de 600 lira indirim oluyorID-COOLİNG Id-cooling Se-214-xt Rgb 4pin Pwm 120mm Işlemci Soğutucu (RANDOM SPECTRUM LİGHTİNG) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ID-COOLİNG Id-cooling Se-214-xt Rgb 4pin Pwm 120mm Işlemci Soğutucu (RANDOM SPECTRUM LİGHTİNG) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Al kardeşim kaçırma. Kasana sığar işlemcine yeter.
Sorun olmaz merak buyurmayin2 Dakika önce bir tane daha eşya aldım 105 liraya. Ücret iadesi olmaması gibi bir sorun olmaz değil mi iptal olunca ?
nasil yani oyle sacmalik mi olursipariş verdim hesabım anında ban yedi canlı destekle konuştum ücret iadesi firmanın insiyatifine kalmış öyle söylüyor
yapılan şey legal değildir muhjtemeln ondan attılar umarım parayı alırm bari awkNeden ban yedi
umarım kanka çok ihtiyacım olan birşeyi aldım öğrenciyim bari parayı yollayın karnımı doyurayımParan kalmaz ya ürünü yollarlar ya da iade yaparlar.
ss atnasil yani oyle sacmalik mi olur
canlı destekle tekrardan konuşup ss atıcamnasil yani oyle sacmalik mi olur
kral nasi aliyon hata veriyor bende baska hesaptan yapinca2 Dakika önce bir tane daha eşya aldım 105 liraya. Ücret iadesi olmaması gibi bir sorun olmaz değil mi iptal olunca ?