Hocam kesin olmamakla söylüyorum bu aşamaya gelmeden önce dili tekrar türkçe yapmanız lazım. Bende de aynısı oldu Türkçe yaptım 20 tl kargo parası daha ekledi ve sorunsuz aldım.ben de odeme yapacagimda bu cikti ne oldu
Alıntıyı görüntüle
Kedi maması aldım bendeHerkes elektronik ürüne saldırdı. Benim aldığım 30KG Basmati pirinç.
Dostum keşke daha önce yazsaydın benim aldığım üründe hızlı teslimat seçeneği yokBu kampanya geçtiğimiz aylarda olmuştu. Kargoya verilenler verildi. Verilmeyenler iptal edildi. O yüzden hızlı kargo seçeneği olan ürünlere yöneliniz. Yarın öğleden sonraya kalanların iptal olma ihtimali yüksek.
geçen sene trendyol yine böyle bir hata yüzünden kullancı banlamıştı kupon kullanları hatta şikayetvarda yazmış bir kaç kişi kupon kullandım diye ban yedim trendyol cirkeflik konusunda rakip tanımaz ban atabilirİnsiyatif? Kendi yaptıkları bir hata yüzünden 1 TL'nizi alamazlar. Verin THH. Bakalım ne yapacaklar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan alım yaptım.
Devam ediyor ben 30 saniye önce 2.siparşi verdimSanırım fixlendi bilginiz olsun
Yaptım bölgeyi ama iPhone dili Türkçe gösteriyor hala. Alttan da ekledim dili.Bölge değiştirmen lazım, benimki 7 bende gözüküyor.
Akrabama açtığım hesaba girdim indirim olmadı hiçbir şekildeDevam ediyor ben 30 saniye önce 2.siparşi verdim
Vpn indirip Azerbaycan yaparmısın belki olurYaptım bölgeyi ama iPhone dili Türkçe gösteriyor hala. Alttan da ekledim dili.
Ben hanımın telden yaptım oldu KULETİPİ soğutucu 400 e , Razerblackshark v2 x 690 a geldiAkrabama açtığım hesaba girdim indirim olmadı hiçbir şekilde
O nerden oluyorBende bölge değiştirince oldu. Onu deneyin isterseniz.
Uygulamayı güncelleyin bende kuponu girecek yeri aradım yarım saatAkrabama açtığım hesaba girdim indirim olmadı hiçbir şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vpn indirip Azerbaycan yaparmısın belki olur
Aynı Azerbaycan kodu olayı birkaç ay önce oldu. Kargoya verilenler ürünlerini teslim aldı. Verilmeyenler iptal edildi.geçen sene trendyol yine böyle bir hata yüzünden kullancı banlamıştı kupon kullanları hatta şikayetvarda yazmış bir kaç kişi kupon kullandım diye ban yedim trendyol cirkeflik konusunda rakip tanımaz ban atabilir