TahinPekmez
80+ Silver
sagol agam cocuklara oyuncak aldimHesabımdan Türkiye'yi seç.
sagol agam cocuklara oyuncak aldimHesabımdan Türkiye'yi seç.
Sendedemi olmadı misafir hesapta bende olmadıO nerden oluyor
Dil ve Bölge olarak çıktı ayarlarda. Dilde Azerbaycan yoktu. Direkt Bölgeyi değiştirdim.O nerden oluyor
2. Sayfalarda yazmıştım bunu. Büyük ihtimal öğleden sonraya iptal ederler hepsini. Kargoya verilenler ucuza ürün almış olur.Dostum keşke daha önce yazsaydın benim aldığım üründe hızlı teslimat seçeneği yok
biri yazmış hesabım silindi sipariş iptal para iadesi satıcıya kalmış vb ... doğru mudur ?Sendedemi olmadı misafir hesapta bende olmadı
Belli başlı sebepleri var kimi babasının kartını kullanıyor izinsiz baba bankayı arıyor bankada Trendyol vs derken hesap kapanıyorbiri yazmış hesabım silindi sipariş iptal para iadesi satıcıya kalmış vb ... doğru mudur ?
SağdakiArkadaşlar gelir mi bilmiyorum ama sağdaki botu aldım aceleden soldakini daha çok beğendim sizce hangisi daha güzel? Alıntıyı görüntüle
Bölgen Azerbaycan'da mı şu an telefon ayarlarından? Öyleyse Trendyoldan da önce hesabımdan Azerbaycan seç, sonra kodu uygula tekrar Türkiye'ye al.
Sağdaki daha iyi.Arkadaşlar gelir mi bilmiyorum ama sağdaki botu aldım aceleden soldakini daha çok beğendim sizce hangisi daha güzel? Alıntıyı görüntüle
Dil veya bölge değişikliği yapmadığım için aynı hatayı aldım. Telefon ayarlarından bölgeni değiştir.
Vpn iledemi olmuyor?7 plus’dan yapamıyorum. Arkadaşlar var mı yardımcı olabilecek. Arkadaşın telefondan deniyorum olmuyor.
Misafir hesapta kabul etmiyormu sendede?O nerden oluyor