https://www.trendyol.com/snowman/am...n-p-111377183?boutiqueId=61&merchantId=187272 beyler bunu yarın alsam kargoya verilmeden yarım saat önce falan iptal olur mu
2 Ürünü tek siparişte mi verdin.2 sipariş verdim biri ayakkabi birisi dp kablosu, ayakkabi iptal olmuş dp kargoya verilmis
Satıcı Trendyol bunun
Wow alırsan haber et kral
Trendyol satıcılı siparişim kargoya verildi benim.
Şaka gibi ya
saat kaçta verdin
Kanka ediliyordur bende alıcaktım ama yarın 12 de alıcam satıcıya sordum 2 ye kadar verilen siparişleri kargoya veriyormuş aynı gün sende yarın al satıcıya yaz kargoya versinben şeyi anlamadım bazıları kargoda iptal olabilir diyor o kadar kargoyu nasıl iptal edecekler işler falan aksamaz mı
Herkeste gözükmüyor ayarladan dil ve bölgeyi azerbeycanca yap iosta daha zor ben yaptım trendyola girince azerbeycanca oldu kendisi ayarlardan yapman lazım telefonunbende ülke olarak trendyolda azerbaycan gözükmüyo ne yapmalıyım
Herkeste gözükmüyor ayarlardan dil ve bölgeyi azerbeycanca yap iosta daha zor ben yaptım trendyola girince azerbeycanca oldu kendisi ayarlardan yapman lazım telefonunbende ülke olarak trendyolda azerbaycan gözükmüyo ne yapmalıyım