GazzeliAtalay
80+ Bronze
ne iphone telefondan ne pc’den 2. Siparişi veremedim.
Hocam bide kullandığın vpn ismini söylermisin sana zahmetYöntemi yeniden yapmaktan istediğinizde nox asst uygulamasına girip emulatorü silip yeniden yükleyin önerilen ayarlarda
yazdım ya secure vpn diyeHocam bide kullandığın vpn ismini söylermisin sana zahmet
Pardon görmemişim teşekkür ederimyazdım ya secure vpn diye
Şuan verirsen gelme ihtimali çok düşük. Yarın saat 10 civarı vermeye çalış.Şuan sipariş versem ne olur sence hocam yoksa sabah 7 gibi mi vereyim
Secure vpn i sadece lokasyonu değiştirsin diyemi kullanıyorsun çünkü azerbeycan yok diye biliyorumyazdım ya secure vpn diye
Satıcıya soru sor kısmından mı soruyorsunzu ?Bana da 12 dedi bende ne yapacağımı düşünüyorum.
O zaman verme gibi bir ihtimalim yok sabah 7'de versem olmaz mı yabilemeyiz alacağın satıcı ile iletişime geç saat kaçta kargoya çıkıyorsa çıkmadan önce 15-30 dakika önce siparişi ver
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet 15.30 15.45 gibi ver
EvetSatıcıya soru sor kısmından mı soruyorsunzu ?
emulator 1 kere ıse yarıyo 2. defa da pertHayır yazdığım şeyleri uygula olucak. Emulator senin farklı bir cihazın olarak sayılıyor zaten.
emülatörler cihaza tanımlanıyor o cihazı değiştirmen lazım değiştirmezsen olmaz zatenemulator 1 kere ıse yarıyo 2. defa da pert