deneSsd siparisi vermiştim iptal olmuş yarın öğle vaktine doğru yine aynı satıcıdan denesemmi acaba çok uyguna geliyordu
Tamamdır çok teşekkür ederimlimit yok fakat yaptığı indirim maksimum 600 lira 10.000 liralık ürün alsan da 600 yapacak, farklı satıcılardan sipariş vermeni önermem aynı sepette
Peki aynı satıcıdan birkaç ürün sipariş etsem olur mu ki acabalimit yok fakat yaptığı indirim maksimum 600 lira 10.000 liralık ürün alsan da 600 yapacak, farklı satıcılardan sipariş vermeni önermem aynı sepette
olurTamamdır çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki aynı satıcıdan birkaç ürün sipariş etsem olur mu ki acaba
bilemeyiz alacağın satıcı ile iletişime geç saat kaçta kargoya çıkıyorsa çıkmadan önce 15-30 dakika önce siparişi versabah 9 gibi versem sıkıntı cıkar mı ya
evet 15.30 15.45 gibi ver16.00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargo olur dedi adam. 15 gibi mi sipariş vermem lazım yani
8:30 gibi ver mesai saatleri içinde kargo topluyorlar çünküsabah 9 gibi versem sıkıntı cıkar mı ya
Evet16.00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargo olur dedi adam. 15 gibi mi sipariş vermem lazım yani
ben birisini 11.40 da verdim 12 de kargolandı, diğerini de öğlen 14:00 da verdim 17:50 gibi kargolandı, tabi 2 tane de iptal oldu. Bu arada aynı satıcıdan aynı ürünü iki defa sipariş ettim biri kargolandı diğeri iptal olduSiparişi kargoya verilenler kaçta verdi siparişleri
Bana da 12 dedi bende ne yapacağımı düşünüyorum.16.00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargo olur dedi adam. 15 gibi mi sipariş vermem lazım yani
Hocam böyle diyor kaçta vereyim 12 de mi üçte mi yardım edersen çok sevinirim16.48DE VERDİM 17.20DE KARGO DA