bluestacks ile yapmış olabilirHemen söyle nasıl oluyor
bluestacks ile yapmış olabilirHemen söyle nasıl oluyor
hocam pc üzerinden nasıl yaptnıız anlatırmısınızFixlenmedi yaklaşık 6 hesaptan alışveriş yaptım PC üzerinden. Bug bulmak bizim işimiz. 2 saattir neden cevap vermiyorum sanıyorsunuz.
Neler aldın hocam başka?Fixlenmedi yaklaşık 6 hesaptan alışveriş yaptım PC üzerinden. Bug bulmak bizim işimiz. 2 saattir neden cevap vermiyorum sanıyorsunuz.
Sağ alttan profile gir. Direkt önünde yer alan yerde Azerbaycan bayrağı olan değil Türk bayrağı olan yeri seçeceksin.V2x nasıl aldınız azarbaycana çatdırılma üçün uygun deel yazıyor bende
pc üzerinden nasıl aldınız hocam bluestacks ile deniyorum trendyol azerice olmuyorFanlar 140mm o yüzden aldım 420mm soğutucum için 6 fan takıcam.
Bluestack değil. NOX ile yap. VPN sürekli açık olsun. Ürünü aldıktan sonra hemen başka mail hesabı ekle önceki aldığını sil. NOX ayarlarından dili azerbaycan yap türkçeyi sil.pc üzerinden nasıl aldınız hocam bluestacks ile deniyorum trendyol azerice olmuyor
Çok mantıklı. Bende direk SSD alın diye söyledim zaten.Hocam bunu almam ne kadar mantıklı oldu aceleyle ilk aklıma bu geldi, günaydın bu arada arkadaşlar @Ckribrahim
Güzel fiyatHocam bunu almam ne kadar mantıklı oldu aceleyle ilk aklıma bu geldi, günaydın bu arada arkadaşlar @Ckribrahim
Hocam nox ile de olmadı neden bilmiyorum direkt trendyola girdiğimde azerbaycana geç diye uyarı çıkıyordu pc de çıkmıyorÇok mantıklı. Bende direk SSD alın diye söyledim zaten.