Bende çalışıyor hala reyiz vpn açıkken
Bende çalışıyor hala reyiz vpn açıkken
Dram olmasına çok takilmadim açıkçası. Taşınabilir yapacağım ben.Bu px600 olayı nedir hocam dram felan mı var technopatta kötü diyorlardı yanlış değil isem.
Satın almayı dene alamıyorsun.Bende çalışıyor hala reyiz vpn açıkken
dostum nasıl yapıyorsun şuan bi açıklasana hiçbirşey vuramadık şurdanBende çalışıyor hala reyiz vpn açıkken
ödeme yapmıyor giriyor normalde komple fixlemişler bu Azerbaycana özel diyor.ulan bir ben alamadım heralde bir şey saat tam 11 30 da vereyim dedim kargoya verilme süresi 30 dk kala fixlendi
5 telefon birden hazırlamıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum nasıl yapıyorsun şuan bi açıklasana hiçbirşey vuramadık şurdan
evet şuan öyleödeme yapmıyor giriyor normalde komple fixlemişler bu Azerbaycana özel diyor.
çaktırılma ülkesini türkiye yaptım gayet veriyor şuan. Sabah sipariş geçicemDram olmasına çok takilmadim açıkçası. Taşınabilir yapacağım ben.
Satın almayı dene alamıyorsun.
Laptop siparişi için demiştim. Yoksa 600₺ her türlü iyi. Laptop bile olsa ancak azda olsa göz ardı edilebilir farklı kampanyalar ile.6 tane sipariş say en az 6 x 6 3600 TL gene çok denemez ama olsun
Kartını girip dene olmuyor dostumçaktırılma ülkesini türkiye yaptım gayet veriyor şuan. Sabah sipariş geçicem
Fiyat sepette düşüyor problem yok zaten o konu daKartını girip dene olmuyor dostum
kayıtlı kartla deneyen oldumu hiçKartını girip dene olmuyor dostum
Fiyat sepette düşüyor problem yok zaten o konu da
knk vermiyor bi sende çalışıyor zaten kapatılar işdeçaktırılma ülkesini türkiye yaptım gayet veriyor şuan. Sabah sipariş geçicem
sen sanıyorsun ki milyar dolarlık şirket bir kodu geçirsiz kılamayacak he vay beAdamlar enayi değildi de dünkü açığı bugün akşama kadar neden fixlemediler onu da geçtim çoğu alan kişinin siparişini neden iptal etmediler yapamayan bir çok kişi gidip trendyol müşteri hizmetlerine ben alamadım kimse alamasın mantığıyla şu açığı kullanıyorlar bu forumda bak bu demeleri sence hiç mi etkili değil