SAGASKÇGJNASKŞGJASPKGHJASPGJASŞGŞimdi ayakkabım geldi mngden , yurtiçi ve sürat var dağıtımda bakalım nolacak. Tekrar almaya gelirse başını alabilirler artık
Hocam şimdi denedim kendi internetimle, azerbrycan ülkesine özel diye uyarı veriyor ve trendyolu güncellenmiştim. Ne yapmam lazım alamıyorumArkadaşlar ben dün aldım geldi bugün ürün şimdi bidaha alabikiyorum ip degistirin wifi ile almayın aynı
GüncellemememiştimHocam şimdi denedim kendi internetimle, azerbrycan ülkesine özel diye uyarı veriyor ve trendyolu güncellenmiştim. Ne yapmam lazım alamıyorum
Yok çözmüşler sorunu Azerbaycan'da adres girmen lazım.Hocam şimdi denedim kendi internetimle, azerbrycan ülkesine özel diye uyarı veriyor ve trendyolu güncellenmiştim. Ne yapmam lazım alamıyorum
hocam fixlendi anca azeri tel ve internetin olacak ancak alırsınHocam şimdi denedim kendi internetimle, azerbrycan ülkesine özel diye uyarı veriyor ve trendyolu güncellenmiştim. Ne yapmam lazım alamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güncellemememiştim
Evet ama vermeyin kesinlike hakları yokEve gelip zorla gerimi istiyolar olm.
Belki isteyebilirler ama isterlerse vermeyin kesinlikle hakları yokBen anlamadım şimdi ürünüm şu an kargoda G402 aldım. Geldikten sonra iadeyle geri mi isteyecekler?
5 Üründe 600 kar etsen nerden baksan 3000₺. Ülkeye böyle insanlar lazım5. Ürünümü de az önce teslim aldım yarışmacı arkadaşlara su dakikadan sonra başarılar dilerim.
Teslim edildi statüsnde değilse hakkı var.Evet ama vermeyin kesinlike hakları yok
Belki isteyebilirler ama isterlerse vermeyin kesinlikle hakları yok
öyleymişEve gelip zorla gerimi istiyolar olm.
Yok dostum sen bir kere teslim aldın daha isteyemez geri zaten anında güncelleniyor Trendyol Express, MNG. Bi aras geç güncelleniyor ona dikkat edersiniz belki5 Üründe 600 kar etsen nerden baksan 3000₺. Ülkeye böyle insanlar lazım
Teslim edildi statüsnde değilse hakkı var.
Adam kanundaki maddeyi bulmuş sırtın yere gelmez kardeşim vallahi Kurye gelirse bunu göstereyim bariYok dostum sen bir kere teslim aldın daha isteyemez geri zaten anında güncelleniyor Trendyol Express, MNG. Bi aras geç güncelleniyor ona dikkat edersiniz belki