metekr2828
80+
- Reaksiyon skoru
- 150
Fsp 650 w 80+psu neydi merak ettim banada lazım
Fsp 650 w 80+psu neydi merak ettim banada lazım
Trendyoldaki kargo sorguya tıklayınca da böyle gözüküyorAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ürün bana geldi ama trendyolda kargoya verildi, aras kargo da teslim edildi işaretli?
%99 iptal30 dk önce kargoya verildi ne olacak acaba
Alıntıyı görüntüle
%99.9 iptal, trendyol express zaten sıkıntı30 dk önce kargoya verildi ne olacak acaba
Alıntıyı görüntüle
Aç paketi şöyle bi yağlı ellerle tut verme gelincede kullandım de.Arkadaşlar mouse aldım evime geldi şuan bende ancak gönderi takip kısmında halen daha teslimat şubesinde olarak gözüküyor. Siparişlerim kısmında da henüz teslim edilmedi olarak duruyor. Sizce geri gelirler mi almak için?
Bezmenler açar mısınız kapıyı azerbaycan kodu ile aldığınız mouse tan bize bir tık verir misinizArkadaşlar mouse aldım evime geldi şuan bende ancak gönderi takip kısmında halen daha teslimat şubesinde olarak gözüküyor. Siparişlerim kısmında da henüz teslim edilmedi olarak duruyor. Sizce geri gelirler mi almak için?
Hayırlı olsun tak kasaya kullan kimsenin gelip almaya hakkı yok.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ürün bana geldi ama trendyolda kargoya verildi, aras kargo da teslim edildi işaretli?
Ulan allahta sizi güldürsün ahahahaBezmenler açar mısınız kapıyı azerbaycan kodu ile aldığınız mouse tan bize bir tık verir misiniz
Benim eski rampage mouseyi verip geri mi yollasam adamlarıAç paketi şöyle bi yağlı ellerle tut verme gelincede kullandım de.
Bir yere gitmene gerek yok. Kimse kapına dayanıp o ürünü zorla geri alamaz. En fazla rica eder. Maaşımdan kesilir vs. vicdan yapar. Vermek istemedikten sonra alamaz.Gelirse açma ben ürünü de alıp anne annemlere gidecem isterse kapıyı kırsın ama benimki de iptal gibi
geri almaya gelirlerse, "arkadaşıma hediye almıştım şehir dışına yolladım" de, bakalım nasıl geri alacaklarArkadaşlar mouse aldım evime geldi şuan bende ancak gönderi takip kısmında halen daha teslimat şubesinde olarak gözüküyor. Siparişlerim kısmında da henüz teslim edilmedi olarak duruyor. Sizce geri gelirler mi almak için?