ZodiacArs01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 553
Zaten kasayı komple topladıgım fşyata ekran kartı verıyolarhocam indirimli hali birde sen ucuza almışın valla ekonomiye bak şuan sıfırı 2 bin TL![]()
Zaten kasayı komple topladıgım fşyata ekran kartı verıyolarhocam indirimli hali birde sen ucuza almışın valla ekonomiye bak şuan sıfırı 2 bin TL![]()
Sen misin ajan yoksa sildim kanka cidden karalasaydım keşkeSipariş numaralarını açık atmayın resimleri bence ajan olabilir![]()
buyuk ıhtımalle sısteme teslım edıldı gıremezler. Sisteme girmemisler hıc zaten.Arkadaşlar mouse aldım evime geldi şuan bende ancak gönderi takip kısmında halen daha teslimat şubesinde olarak gözüküyor. Siparişlerim kısmında da henüz teslim edilmedi olarak duruyor. Sizce geri gelirler mi almak için?
Gelirse açma ben ürünü de alıp anne annemlere gidecem isterse kapıyı kırsın ama benimki de iptal gibiArkadaşlar mouse aldım evime geldi şuan bende ancak gönderi takip kısmında halen daha teslimat şubesinde olarak gözüküyor. Siparişlerim kısmında da henüz teslim edilmedi olarak duruyor. Sizce geri gelirler mi almak için?
Söyliyende ne bilim eline ne geçicek bunu diyen kişinin kupon mu vercekler yoksaSipariş numaralarını açık atmayın resimleri bence ajan olabilir![]()
Yani ne diyorsunuz hocam bana gelip alıcaklarmış gibi geliyor ama bilemedimbuyuk ıhtımalle sısteme teslım edıldı gıremezler. Sisteme girmemisler hıc zaten.
psu neydi merak ettim banada lazımhocam indirimli hali birde sen ucuza almışın valla ekonomiye bak şuan sıfırı 2 bin TL![]()