❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Fixlendi mi ? Siparişi onayla diyince bu kod azerbaycanda geçerli diyor.
Dil azerbaycan uygulama içinde çatırdatmayı türkiye yapınca olmuyor herhalde artık.

Arkadaşlar mouse aldım evime geldi şuan bende ancak gönderi takip kısmında halen daha teslimat şubesinde olarak gözüküyor. Siparişlerim kısmında da henüz teslim edilmedi olarak duruyor. Sizce geri gelirler mi almak için?

Arkadaşlar mouse aldım evime geldi şuan bende ancak gönderi takip kısmında halen daha teslimat şubesinde olarak gözüküyor. Siparişlerim kısmında da henüz teslim edilmedi olarak duruyor. Sizce geri gelirler mi almak için?
buyuk ıhtımalle sısteme teslım edıldı gıremezler. Sisteme girmemisler hıc zaten.

Gelirse açma ben ürünü de alıp anne annemlere gidecem isterse kapıyı kırsın ama benimki de iptal gibi

Dün 3 siparişten 2si iptal oldu 1 tanesi kargoya verildi trendyol express bakalım ne olacak:)

1699523064099.png

1699523074439.png

Ürün bana geldi ama trendyolda kargoya verildi, aras kargo da teslim edildi işaretli?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,659
Üyeler
184,961
Son üye
sürvekeşfet
Geri