Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
kargoları çeken tredyol satıcıların haberi yok.tahminim bugün teslim alanlar son teslim alanlar olacaktır.sayı azaldıkça iptal süresi hızlanır.benim sürat kargo dağıtımda çektiler aras çekilmiş.alan arkadaşlara hayırlı olsun

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Selim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ürün bana geldi ama trendyolda kargoya verildi, aras kargo da teslim edildi işaretli?
Trendyoldaki kargo sorguya tıklayınca da böyle gözüküyor
1699523396716.png

mortemeyn

80+ Bronze
Arkadaşlar mouse aldım evime geldi şuan bende ancak gönderi takip kısmında halen daha teslimat şubesinde olarak gözüküyor. Siparişlerim kısmında da henüz teslim edilmedi olarak duruyor. Sizce geri gelirler mi almak için?
Aç paketi şöyle bi yağlı ellerle tut verme gelincede kullandım de.

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Arif Çelebi
Arkadaşlar mouse aldım evime geldi şuan bende ancak gönderi takip kısmında halen daha teslimat şubesinde olarak gözüküyor. Siparişlerim kısmında da henüz teslim edilmedi olarak duruyor. Sizce geri gelirler mi almak için?
Bezmenler açar mısınız kapıyı azerbaycan kodu ile aldığınız mouse tan bize bir tık verir misiniz

mortemeyn

80+ Bronze

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gelirse açma ben ürünü de alıp anne annemlere gidecem isterse kapıyı kırsın ama benimki de iptal gibi
Bir yere gitmene gerek yok. Kimse kapına dayanıp o ürünü zorla geri alamaz. En fazla rica eder. Maaşımdan kesilir vs. vicdan yapar. Vermek istemedikten sonra alamaz.

neshter

80+ Bronze
geri almaya gelirlerse, "arkadaşıma hediye almıştım şehir dışına yolladım" de, bakalım nasıl geri alacaklar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,596
Üyeler
164,534
Son üye
WilberLegros
Top Bottom