Ödeme aşamasında sorun yaşıyoruz zaten.Fixlenmedi arkadaşlar şu an indirimli alabiliyorum.
Ödeme aşamasında sorun yaşıyoruz zaten.Fixlenmedi arkadaşlar şu an indirimli alabiliyorum.
hee şimdi olduürünüm yanlış geldiği işaretlemiyorsun o aşamaya geçebilmek için önce ürünü teslim aldımı işaretlemen gerekiyor sistemde teslim aldığın gözükkmediği için
uğraşma reis ya hediye verdim birine gitti deKargocu adam aradı ürünü geri almam lazim dedi onu tersledim arayıp şubeye söyleyin dedi onu da tersledim alabilen varsa gelsin alsın dedim bakalım ne olacak
Aras Genellikle Teslim YapıyorAras kargo başka bir siparişimi teslim etti az önce
Yurtiçi kargo eder miAras Genellikle Teslim Yapıyor
Benimki de gelmek üzere xbox controller sipariş etmiştim dağıtımda tahmini saat 18.00 diyor. Umarım vermemezlik yapmaz takip ediyorum haritadan kuryeyi.Aras Genellikle Teslim Yapıyor
Boşluğuma geldi kahkaha attım ofisteHocam sizin kargocuyla trendyol merkezine gitmeniz gerekiyor ürün artık siz olmuşunuz
Evetkazan bilişimden ürün alanların siparişleri geldi mi beyler acaba
2 kasımdane zaman bu 27 inç
Geldi de aras kargo vermedi kargoyukazan bilişimden ürün alanların siparişleri geldi mi beyler acaba