Eric Cartman
80+ Bronze
hatta 170hz ipsne zaman bu 27 inç
hatta 170hz ipsne zaman bu 27 inç
Kutuya eski mouse koy verArkadaşlar benim ürünüm kargoda gelirse direkt açıp kullanıcam kutuyu sorarlarsa çöpe attım, bu şekil almak istiyorlarsa ellerine veririm çırılçıplak mouseyi. Bu şekil yaparsam sizce sorun çıkar mı haksız duruma düşermiyim?
Kullansana alamazlar isteselerde verme.Beyler benim mouse geleli 1 saat oldu. Trendyolda halen daha sipariş teslimat şubesinde gözüküyor. Açıp kullanayımmı sizce? Yoksa biraz daha beklemelimiyim?
Dün geldiBugün trendyol express ile gelen ve teslim alabilen var mı benimkiler yolda hala 2 tane trendyol express 1 tane sendeo var
OAJSOAKSOAKOS kanka o dalga geciyor gibi olmaz mı bence sorun çıkarır onu yapmakKutuya eski mouse koy ver
Kullan ya kimse geri alamaz. Öyle bir hakları yok evede girecek halleri yok ya. Hayırlı olsun kısaca.Benim sipariş arasla geliyor. Gelince kullanayımmı iadeyi mi bekliyim ? İade istenirse ne yapayım?
dün teslim alan var baya ama bugün yok sanırım, varsada çok azDün geldi
Hocam bu şekilde mesajlaşmayı nasıl yapıyorsunuz ben hep tek seferlik mesaj atabiliyorumÜrünüm çıkış şubesinde satıcıya yazdım bugün dağıtıma çıkar diyor anlamadım oturduğum yerdeki şubeye gelmedi napmalıyım sizceAlıntıyı görüntüle
Eyvallah kankamKullan ya kimse geri alamaz. Öyle bir hakları yok evede girecek halleri yok ya. Hayırlı olsun kısaca.
Az önce teslim aldım. 980 pro sdd. Hemen windows kurayımda kullandım diyeyimBugün trendyol express ile gelen ve teslim alabilen var mı benimkiler yolda hala 2 tane trendyol express 1 tane sendeo var