Ben konuştuğumda Trendyolun kararı bişey yapamayız dediler2 ürün geldi 1i iade geçmişler satıcıyla konuşacağım ürünü geri almaması için
geçti zaten şuan bişey alınıyor muArkadaşlar size bir şey tavsiye edeyim mi? Siparişleri Gel Al noktasına verin, evinize vermeyin.
Yapmayın hocam bu marka nedirgeçti zaten şuan bişey alınıyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
TwinMOS 1 Tb M.2 Pcıe Gen3 Nvme Ssd 3600-3250mb Nvme1tb2280ap Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TwinMOS 1 Tb M.2 Pcıe Gen3 Nvme Ssd 3600-3250mb Nvme1tb2280ap yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bunu aldım beyler 620tlye geldi iyi mi
Keşke daha ucuza daha iyisini alsaydınızYapmayın hocam bu marka nedir
allah seni ıslah etsin hocam ortada hasetlik bir şey yok ürünlerimi teslim aldım bununla ilgili bir soro sormak istedimMuhtemelen oyle. Ama akil var mantik var. Bunu yazarken de inanmayarak yaziyor muhtemelen. Allah islah etsin hasetlik cok zordur.
Tüm kodları kullansan bile o fiyata alamazsıngeçti zaten şuan bişey alınıyor mu
TwinMOS 1 Tb M.2 Pcıe Gen3 Nvme Ssd 3600-3250mb Nvme1tb2280ap Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TwinMOS 1 Tb M.2 Pcıe Gen3 Nvme Ssd 3600-3250mb Nvme1tb2280ap yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ürünüm yanlış geldiği işaretlemiyorsun o aşamaya geçebilmek için önce ürünü teslim aldımı işaretlemen gerekiyor sistemde teslim aldığın gözükkmediği içinÜrünüm yanlış geldiyi seçersen daha fazla sıkıntıya yol açmaz mi?
Peki iade istenirse
1225tlydi başka satıcıda 600tl indirimle geldiL
Tüm kodları kullansan bile o fiyata alamazsın
1tb nasıl aldın o fiyata
Hocam ben teslim aldımı işaretliyorum ancak onaylamıyorürünüm yanlış geldiği işaretlemiyorsun o aşamaya geçebilmek için önce ürünü teslim aldımı işaretlemen gerekiyor sistemde teslim aldığın gözükkmediği için
Fixlendi hocam.geçti zaten şuan bişey alınıyor mu