❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Trenyol'un bu durumu nedir ya. Millet şu dakika hala sipariş verip kargoya verilmesini bekliyor. Diğer taraftan emir verip teslim edilen kargoları geri toplamaya dağıtımdakileri de durdurmaya çalışıyorsun.

Ürün sabah 7'de subeye ulasmis ama dagitima cikmadi henuz. Aradim Trendyol Express'i ve bu ürünü dağıtıma çıkarma izinleri olmadığını belirttiler. Talimat doğrultusunda ürün geri gonderilecekmis :/

Ürünüm dağıtıma çıktıktan sonra geri iade yapılacağı söylendi

4tane kargom dağıtımda şuan. 2 yurtiçi 1 mng 1 sürat. Mng olan geldi bakalım diğerlerine ne olacak

indiriminden bir şey alamadı ya alanlara ya ürünlerinin gelmemesini istiyor ya da böyle kötü şeyler olmasını istiyor aklınca :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alamıyorsun şuanda tr adresi ile boşa denemiş olursun
Muhtemelen oyle. Ama akil var mantik var. Bunu yazarken de inanmayarak yaziyor muhtemelen. Allah islah etsin hasetlik cok zordur.

Benim ürünüm teslim edildi, kargodan aradilar gelip geri alacagiz diyorlar. Ne yapayım?

4tane kargom dağıtımda şuan. 2 yurtiçi 1 mng 1 sürat. Mng olan geldi bakalım diğerlerine ne olacak
Sabah 8de dağıtıma çıkan kargoyu kurye öğlene kadar getiremediği için iptal oldu az önce

Trendyol muhtemelen kargo firmalarına bildiri yolladı kargom teslimat şubesine gelmiş ama vermediler mail ile hepsi geri istenmiş kargosunu teslim alanlar şanslı 😂. Trendyol Müşteri hizmetleriyle beraber destek talebi açtık bakalım bir ihtimal alırız belki

Trendyol muhtemelen kargo firmalarına bildiri yolladı kargom teslimat şubesine gelmiş ama vermediler mail ile hepsi geri istenmiş kargosunu teslim alanlar şanslı 😂. Trendyol Müşteri hizmetleriyle beraber destek talebi açtık bakalım bir ihtimal alırız belki
benim kargo şubeden döndü yazdım desteğe bir şey çıkmadı hocam.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri