- Reaksiyon skoru
- 13
Ben almak istedim bu indirim sadece Azerbaycan da geçerli diyorBenim ürün de iptal yedi tekrar aynı hesapla olmuyor kullandın diyor yeni hesap mı açmam lazım tekrar
Ben almak istedim bu indirim sadece Azerbaycan da geçerli diyorBenim ürün de iptal yedi tekrar aynı hesapla olmuyor kullandın diyor yeni hesap mı açmam lazım tekrar
arayıp mı söyledilerÜrünüm dağıtıma çıktıktan sonra geri iade yapılacağı söylendi
Hayır eposta attılararayıp mı söylediler
satıcı tarafından mı trendyol tarafından mı geldi e postaHayır eposta attılar
Muhtemelen oyle. Ama akil var mantik var. Bunu yazarken de inanmayarak yaziyor muhtemelen. Allah islah etsin hasetlik cok zordur.indiriminden bir şey alamadı ya alanlara ya ürünlerinin gelmemesini istiyor ya da böyle kötü şeyler olmasını istiyor aklınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alamıyorsun şuanda tr adresi ile boşa denemiş olursun
Sabah 8de dağıtıma çıkan kargoyu kurye öğlene kadar getiremediği için iptal oldu az önce4tane kargom dağıtımda şuan. 2 yurtiçi 1 mng 1 sürat. Mng olan geldi bakalım diğerlerine ne olacak
benim kargo şubeden döndü yazdım desteğe bir şey çıkmadı hocam.Trendyol muhtemelen kargo firmalarına bildiri yolladı kargom teslimat şubesine gelmiş ama vermediler mail ile hepsi geri istenmiş kargosunu teslim alanlar şanslı. Trendyol Müşteri hizmetleriyle beraber destek talebi açtık bakalım bir ihtimal alırız belki