darknessrtx
80+
- Katılım
- 29 Aralık 2022
- Mesajlar
- 69
- Reaksiyon skoru
- 10
Beyler benim mouse geleli 1 saat oldu. Trendyolda halen daha sipariş teslimat şubesinde gözüküyor. Açıp kullanayımmı sizce? Yoksa biraz daha beklemelimiyim?
Hocam canlı destek ve müşteri hizmetleri olaylardan bir haber. vermiyorlar diyorum nası vermiyorlar ya diyorlar en son şubede ki kadın gelen maili gösterdi bende maile göre açıklama yaptım destek talebi açalım dediler. Yine bir sonuç olucağını sanmıyorum geri isteyen trendyol zaten de bir umuttur yaşamakbenim kargo şubeden döndü yazdım desteğe bir şey çıkmadı hocam.
Kullandım de beni Trendyol bilgilendirmedi bu konuda falan de baktın ısrar mı ediyor içine başka bir şey koy yollaBenim ürünüm teslim edildi, kargodan aradilar gelip geri alacagiz diyorlar. Ne yapayım?
Sürat kargoyu aradım kendim alabilirmiyim diye merkezden iptal edildiği için alamazsın dediler. NTÜrünüm dağıtıma çıktıktan sonra geri iade yapılacağı söylendi
Dostum bence eline ulaşan malı sen istemeden kafalarına göre geri almazlar yetkili mercilerden kağıt getirirlerse ayrı ama onla da kim uğraşıcakBeyler benim mouse geleli 1 saat oldu. Trendyolda halen daha sipariş teslimat şubesinde gözüküyor. Açıp kullanayımmı sizce? Yoksa biraz daha beklemelimiyim?
Benimkini de dağıtıma vermediler. Kargo sirketi neydi sizin?Trendyol muhtemelen kargo firmalarına bildiri yolladı kargom teslimat şubesine gelmiş ama vermediler mail ile hepsi geri istenmiş kargosunu teslim alanlar şanslı. Trendyol Müşteri hizmetleriyle beraber destek talebi açtık bakalım bir ihtimal alırız belki
kargoları geri göndermezler diyorduk, uğraşmazlar diyorduk, trendyolu çok küçümseme benceDostum bence eline ulaşan malı sen istemeden kafalarına göre geri almazlar yetkili mercilerden kağıt getirirlerse ayrı ama onla da kim uğraşıcak
Benim Aras kargo sizin?Benimkini de dağıtıma vermediler. Kargo sirketi neydi sizin?
benimki dağıtıma çıkacaktı iptal oldu hocam yapacak bir şey yok.kargoyu iptal etmek ne ya tam adanaya geldi iptal oldu şaka gibi
Açıp kullan iade almaya hakları yok teslim ettikten sonraBeyler benim mouse geleli 1 saat oldu. Trendyolda halen daha sipariş teslimat şubesinde gözüküyor. Açıp kullanayımmı sizce? Yoksa biraz daha beklemelimiyim?
Trendyol bu yapar mı yapar. Koskoca firma valla yazıkkargoları geri göndermezler diyorduk, uğraşmazlar diyorduk, trendyolu çok küçümseme benceDD
TY Express.Benim Aras kargo sizin?