❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Beyler benim mouse geleli 1 saat oldu. Trendyolda halen daha sipariş teslimat şubesinde gözüküyor. Açıp kullanayımmı sizce? Yoksa biraz daha beklemelimiyim?

benim kargo şubeden döndü yazdım desteğe bir şey çıkmadı hocam.
Hocam canlı destek ve müşteri hizmetleri olaylardan bir haber. vermiyorlar diyorum nası vermiyorlar ya diyorlar en son şubede ki kadın gelen maili gösterdi bende maile göre açıklama yaptım destek talebi açalım dediler. Yine bir sonuç olucağını sanmıyorum geri isteyen trendyol zaten de bir umuttur yaşamak 😂

Ürünüm dağıtıma çıktıktan sonra geri iade yapılacağı söylendi
Sürat kargoyu aradım kendim alabilirmiyim diye merkezden iptal edildiği için alamazsın dediler. NT

Beyler benim mouse geleli 1 saat oldu. Trendyolda halen daha sipariş teslimat şubesinde gözüküyor. Açıp kullanayımmı sizce? Yoksa biraz daha beklemelimiyim?
Dostum bence eline ulaşan malı sen istemeden kafalarına göre geri almazlar yetkili mercilerden kağıt getirirlerse ayrı ama onla da kim uğraşıcak

Trendyol muhtemelen kargo firmalarına bildiri yolladı kargom teslimat şubesine gelmiş ama vermediler mail ile hepsi geri istenmiş kargosunu teslim alanlar şanslı 😂. Trendyol Müşteri hizmetleriyle beraber destek talebi açtık bakalım bir ihtimal alırız belki
Benimkini de dağıtıma vermediler. Kargo sirketi neydi sizin?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,728
Üyeler
184,971
Son üye
alpar
Geri