ZodiacArs01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 553
nerede kaldı? dagıtımda mı yoksa transfer surecınde mı?benim mng kargoyu getirmediler
nerede kaldı? dagıtımda mı yoksa transfer surecınde mı?benim mng kargoyu getirmediler
İade mi edildi yoksa hala gelmedi mi demek istedin?benim mng kargoyu getirmediler
hocam bunu şimdi yaparsak ürünü beğenmedim kırık vs geldi iade işlemi nasıl oluyuÜrün geldikten sonra TRENDYOL ASİSTAN ile sırası ile bu adımları uygula ve kargocudan önce bunu yaparak teslim aldımı işaretle iade isterse teslim aldım gözüküyor dersin
Alıntıyı görüntüle
ben ilk alanlardanım bir şey demedi kargocu verdi gittiyok bug degıl sısteme gırmemısler teslim kodunu daha. Eger uyarı varsa kargonda geri isterler buyuk ıhtımalle
bunu zaten ürünü teslim ederlerse yapıcaksın, teslim ettikten sonra geri istememeleri için, teslim almadan yapma, yapacaksanda ürün için iade işlemi başlarsa sistemde teslim edildi gözüküyor ürün de belki getirirler ürünü teslim edildiği gözüktüğü içinhocam bunu şimdi yaparsak ürünü beğenmedim kırık vs geldi iade işlemi nasıl oluyu
Ürünüm yanlış geldiyi seçersen daha fazla sıkıntıya yol açmaz mi?Ürün geldikten sonra TRENDYOL ASİSTAN ile sırası ile bu adımları uygula ve kargocudan önce bunu yaparak teslim aldımı işaretle iade isterse teslim aldım gözüküyor dersin
Alıntıyı görüntüle
Peki iade istenirseGelir gelmez kullanmaya başla
dün dağıtıma çıktı teslim edilmedi bugün yine dağıtıma çıktı yazıyor bilmiyorum artıkİade mi edildi yoksa hala gelmedi mi demek istedin?