Dragoon
80+
Azeri dili yok ya da beceremedım
Azeri dili yok ya da beceremedım
Fark etmez bizim evden kimse gelip bişey alamaz yok öyle teslim edilen mala çökmek siparişin faturası gelmiş maile burada bazı arkadaşlar enayilik yapmış iade ederekTeslim edildi olarak işaretlendimi?
2 monitörüm yok, bekliyorum2 monitörün yoksa söyle monitör de yollayayım.
Var siz yapamamisinizAzeri dili yok ya da beceremedım
Benimkinin faturası daha kesilmemiş. Evde ben yoktum annem de bahane uydurup vermemiş kargocuya ürünü. Ne olcak acabaFark etmez bizim evden kimse gelip bişey alamaz yok öyle teslim edilen mala çökmek siparişin faturası gelmiş maile burada bazı arkadaşlar enayilik yapmış iade ederek
Daha kurmadım. Ama kutudan çıkardığım kadarıyla, gerçek fiyatını da göz önünde bulundurursak bence güzel.Kalitesi nasıl
nox yükleyince o ss'deki uygulama gelmiyor baska bisi geliyorVar siz yapamamisiniz
O da olur ismi degisiktir muhtemelen ama kupon fixlendi hocam tr icinnox yükleyince o ss'deki uygulama gelmiyor baska bisi geliyor
mx400 gibi çift ayaklı olsa tadından yenmezmişDaha kurmadım. Ama kutudan çıkardığım kadarıyla, gerçek fiyatını da göz önünde bulundurursak bence güzel.
DailyTech Masaüstü Ayarlanabilir 14-32” Çift Kol Monitör Tutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
DailyTech Masaüstü Ayarlanabilir 14-32” Çift Kol Monitör Tutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com