federalper
80+ Silver
Evet hocam ama ben onermiyorum haftasonu zaten kargolar cikamaz ayin 12sinse kampanya da bitiyorBu yöntem için express ile mi gelmesi gerekiyordu
Evet hocam ama ben onermiyorum haftasonu zaten kargolar cikamaz ayin 12sinse kampanya da bitiyorBu yöntem için express ile mi gelmesi gerekiyordu
1450 internette senin için 1400 e salarım : DHocam açmayacaksanız uygun fiyata bana satabilirsiniz :d
Hocam saticinin adini Google a yazip arastirip telefon numarasini ogrenebilirsiniz veya satin aldiktan sonra uzak mesafe sozlesmesinde yaziyor numarasiEvet ama express ile satan kim var kim yok onu nerden anlıyoruz ben çözemedim
Hocam azerbaycan numarası aldıktan sonra emulatörden direk kullanabiliyor muyuz sıkıntısız yoksa fin kodu vs farklı şeyler de lazım mıArkadaslar azerbeycan numarasi isteyen varsa sms onayini Satan uygulama mevcut 13 lira virtuNum insanlara bosa para vermeyin
alamadım abi alamadım ya iptal ettiler benimkini aynısını sipariş etmiştimAlıntıyı görüntülekalan arkadaşlara başarılar
Hocam taktigi bende tam bilmiyorum komplike ve riskli bence onermiyorumHocam azerbaycan numarası aldıktan sonra emulatörden direk kullanabiliyor muyuz sıkıntısız yoksa fin kodu vs farklı şeyler de lazım mı
Aldiktan sonra adres degistiriyorsunuz sanirimHocam taktigi bende tam bilmiyorum komplike ve riskli bence onermiyorum
Geçmiş olsunalamadım abi alamadım ya iptal ettiler benimkini aynısını sipariş etmiştim
Peki bu kod mevzusunu söylediniz mi sorun çıkarmaz mı acabaAz önce thh ile görüştüm satın alındıktan sonra kargo şubesine gelen ürünün şube tarafından edilmeme gibi bir hakkı olmadığını söylediler
Ayriyeten kargo firmasını şikayet etmek için "120" nolu telefonu aramamız gerektiğini firmayı şikayet etmek içinde faturadaki firmaya sorununuz ile ilgili bir kağıt yollamanız gerekiyor dedi( varsa mail adresi de olur ve yolladığınız yazının bir yedeği sizde olsun) 10 gün içinde dönüş yapmazlarsa da kaymakamlıktan işlem başlatabilirsiniz dediler