Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

brsokcu

80+ Bronze
20231109_235146.jpg

Bende aldım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. Katılmadağım için kusura bakmayın.
bnde denesem mi diye düşünüyorum akşam satıcıya soru sor kısmından kargoya verirmisiniz acilen desem belki

federalper

80+ Silver
bnde denesem mi diye düşünüyorum akşam satıcıya soru sor kısmından kargoya verirmisiniz acilen desem belki
Hocam fixlendi suan calisan denilen yontem de sakat bir yontem azerbeycan numarasina sahip olmaniz lazim ve satin aldiktan sonra adres degisiyorsunuz saticinin trendyol exp ile kargolamasi lazim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam fixlendi suan calisan denilen yontem de sakat bir yontem satin aldiktan sonra adres degisiyorsunuz ve saticinin trendyol exp ile kargolamasi lazim
En basta deneyecektiniz

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
Hocam fixlendi suan calisan denilen yontem de sakat bir yontem azerbeycan numarasina sahip olmaniz lazim ve satin aldiktan sonra adres degisiyorsunuz saticinin trendyol exp ile kargolamasi lazim
Mesaj otomatik birleştirildi:

En basta deneyecektiniz
niye ty express ile kargolaması lazım acaba biliyor musun?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,812
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Aynen belirttiğim gibi oldu , kod ile ürün aldım sabahında iptal yedim aynı gün kargo idi.
Alanlara hayırlısı olsun, en üzücüsü de ihtiyacından 1 tane alıp da kargoda iptal edilenlerdir bence.

mdasdemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Mehmet dasdemir
aras kargo bize mail geldi teslim etmeyin diye o yüzden veremeyiz 3 gün bekletip iadeye göndericez diyor ne yapıcaz biz. başka yolu varmı
Almaya gittim iade edecez dedi yurtiçi, dedim siz kimin malını geri gönderiyonuz parasını verdiğim mali nasil teslim etmezsiniz. Gerekce ne dedim. Bı kaç yeri aradı kıvrandı filan . Dedim iade edemezsiniz bunu aldım. Tamam dedi bı yanlışlik olmuş kusura bakmayın dedi eleman . Aldım. İyiki gitmişim yoksa alamazdim

kullu500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
cevo
Arkadaşlar Azerbaycan'da kendisi veya tanıdığı olan birisi oradan bir tel no ve adres ile sipariş geçip, sipariş onaylanıp kargoya çıkmadan önce adres değişikliğini Türkiye olarak yapılıp yapılmadığını test edebilir mi? Uygun fiyatlı bir ürün ile deneyebilir olmaz ise siparişi iptal eder.

Zextha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Furkan Salih
Kargom başka ilden bulunduğum ile giriş yapmış olmasına rağmen, Trendyol kargoyu geri çağırtmış :D
Kargo 12 saatte ile girmiş, 24 saattir bulunduğum ilde bekliyor... Bu kadar da yapmazsınız cidden ya...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom