bnde denesem mi diye düşünüyorum akşam satıcıya soru sor kısmından kargoya verirmisiniz acilen desem belkiYarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. Katılmadağım için kusura bakmayın.
Hocam fixlendi suan calisan denilen yontem de sakat bir yontem azerbeycan numarasina sahip olmaniz lazim ve satin aldiktan sonra adres degisiyorsunuz saticinin trendyol exp ile kargolamasi lazimbnde denesem mi diye düşünüyorum akşam satıcıya soru sor kısmından kargoya verirmisiniz acilen desem belki
En basta deneyecektinizHocam fixlendi suan calisan denilen yontem de sakat bir yontem satin aldiktan sonra adres degisiyorsunuz ve saticinin trendyol exp ile kargolamasi lazim
niye ty express ile kargolaması lazım acaba biliyor musun?Hocam fixlendi suan calisan denilen yontem de sakat bir yontem azerbeycan numarasina sahip olmaniz lazim ve satin aldiktan sonra adres degisiyorsunuz saticinin trendyol exp ile kargolamasi lazim
Mesaj otomatik birleştirildi:
En basta deneyecektiniz
Adresin değiştirilebilmesi içinniye ty express ile kargolaması lazım acaba biliyor musun?
Girme o topaBtk ya şikayet yazarsak bir şey çıkar mı acaba
Almaya gittim iade edecez dedi yurtiçi, dedim siz kimin malını geri gönderiyonuz parasını verdiğim mali nasil teslim etmezsiniz. Gerekce ne dedim. Bı kaç yeri aradı kıvrandı filan . Dedim iade edemezsiniz bunu aldım. Tamam dedi bı yanlışlik olmuş kusura bakmayın dedi eleman . Aldım. İyiki gitmişim yoksa alamazdimaras kargo bize mail geldi teslim etmeyin diye o yüzden veremeyiz 3 gün bekletip iadeye göndericez diyor ne yapıcaz biz. başka yolu varmı
niye hocam ne diyecekler ki sonuç olarak türkiyeye yolluyorlar demek oluyor ki türkler de kullanabilirGirme o topa