Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

southwest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Aslan
Siparişleri ulaşan arkadaşlar eğer size de kargocu gelip ürünü geri isterse beni etiketleyebilir misiniz? Veya ayrı bir konu açalım.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
Emre Erkan Aydın
Şikayet edebileceğimiz bir yer var mı çünkü büyük ihtimalle adamlar hatalı ve hatalı oldukları için iade sebebiyle geri gönderecekler ürünleri

KingDeViL

80+ Bronze
Şikayet edebileceğimiz bir yer var mı çünkü büyük ihtimalle adamlar hatalı ve hatalı oldukları için iade sebebiyle geri gönderecekler ürünleri
İlla uğraşmak istiyorsan hukuk forumlarında avukatlar var. Oraya konu aç sor. Bir sürü avukat cevap veriyor zaten.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
Emre Erkan Aydın
İlla uğraşmak istiyorsan hukuk forumlarında avukatlar var. Oraya konu aç sor. Bir sürü avukat cevap veriyor zaten.
Valla ben aras kargonun kendisine forumdan şikayetimi yolladım eğer iadeye giderse bakacağım geri ürünü alabilir miyim diye

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
benim ürün iade edilmek için şubeye gitmiş şubede çok çok uzak değil gidip alabilirmiyim acaba verirlermi?

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
vermiyorlar işte sorun o sanki sen almamışsın gibi geri gönderecekler öyle iade olacak
müşteri hizmetlerine söylüyorum bi sıkıntı varsa niye kargoya falan veriyo müşteri mağdur oluyor dedim iplemiyolar

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
Emre Erkan Aydın
müşteri hizmetlerine söylüyorum bi sıkıntı varsa niye kargoya falan veriyo müşteri mağdur oluyor dedim iplemiyolar
Bence hatalılar ve hatalı oldukları için buldukları çözüm bu ben forumdan şikayet ettim aras kargoyu ürünü bana vermediklerine dair kanıt

Bambaataa

80+
Arkadaşlar bu olaya bazı yerlerde dolandırıcılık denir bilginiz olsun, bir de üstüne şuraya buraya şikayet edip malı hala alma derdindesiniz! Susun oturun yerinize bence, konuyu da salın artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Benim kargom bugün geldi yurtiçi kargo ile teslim edildi yazdı geri almayada gelmediler hiçbir sorun olmadı

mdasdemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Mehmet dasdemir
Valla ben aras kargonun kendisine forumdan şikayetimi yolladım eğer iadeye giderse bakacağım geri ürünü alabilir miyim diye
İade etmek için gerekçeleri yok kesinlikle,ben iade edecekken alabildim. Sadece iadeye düşürmeden almak için harekete geçin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,955
Üyeler
164,586
Son üye
shieda0_
Top Bottom