❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
20231109_235146.jpg

Bende aldım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar

bnde denesem mi diye düşünüyorum akşam satıcıya soru sor kısmından kargoya verirmisiniz acilen desem belki
Hocam fixlendi suan calisan denilen yontem de sakat bir yontem azerbeycan numarasina sahip olmaniz lazim ve satin aldiktan sonra adres degisiyorsunuz saticinin trendyol exp ile kargolamasi lazim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam fixlendi suan calisan denilen yontem de sakat bir yontem satin aldiktan sonra adres degisiyorsunuz ve saticinin trendyol exp ile kargolamasi lazim
En basta deneyecektiniz

Hocam fixlendi suan calisan denilen yontem de sakat bir yontem azerbeycan numarasina sahip olmaniz lazim ve satin aldiktan sonra adres degisiyorsunuz saticinin trendyol exp ile kargolamasi lazim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En basta deneyecektiniz
niye ty express ile kargolaması lazım acaba biliyor musun?

aras kargo bize mail geldi teslim etmeyin diye o yüzden veremeyiz 3 gün bekletip iadeye göndericez diyor ne yapıcaz biz. başka yolu varmı
Almaya gittim iade edecez dedi yurtiçi, dedim siz kimin malını geri gönderiyonuz parasını verdiğim mali nasil teslim etmezsiniz. Gerekce ne dedim. Bı kaç yeri aradı kıvrandı filan . Dedim iade edemezsiniz bunu aldım. Tamam dedi bı yanlışlik olmuş kusura bakmayın dedi eleman . Aldım. İyiki gitmişim yoksa alamazdim

Arkadaşlar Azerbaycan'da kendisi veya tanıdığı olan birisi oradan bir tel no ve adres ile sipariş geçip, sipariş onaylanıp kargoya çıkmadan önce adres değişikliğini Türkiye olarak yapılıp yapılmadığını test edebilir mi? Uygun fiyatlı bir ürün ile deneyebilir olmaz ise siparişi iptal eder.

Kargom başka ilden bulunduğum ile giriş yapmış olmasına rağmen, Trendyol kargoyu geri çağırtmış :D
Kargo 12 saatte ile girmiş, 24 saattir bulunduğum ilde bekliyor... Bu kadar da yapmazsınız cidden ya...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri