Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Bence hatalılar ve hatalı oldukları için buldukları çözüm bu ben forumdan şikayet ettim aras kargoyu ürünü bana vermediklerine dair kanıt
hocam bugun de yazdıgım gibi bana da trendyol butun kargoları geri çekiyor ürününüz kesinlikle teslim edilmeyecek dendi. bugun durup dururken dümenden aradım kargom şu takip numaralı kontrol eder mısınız dıye kargo şubede dedi. gelip alabilir miyim dedim evet dedi gittim ve aldım şansınızı deneyın

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
hocam bugun de yazdıgım gibi bana da trendyol butun kargoları geri çekiyor ürününüz kesinlikle teslim edilmeyecek dendi. bugun durup dururken dümenden aradım kargom şu takip numaralı kontrol eder mısınız dıye kargo şubede dedi. gelip alabilir miyim dedim evet dedi gittim ve aldım şansınızı deneyın
ya hocam bende öyle düşündüam ama benim kargonun internette numarası yoktu

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
Emre Erkan Aydın
gittim de bana vermediler ama yarın bir daha gideceğim

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Yusuf Kaplan
Bence çok uzadı konu kapatılsın. Alan alır alamayan parasını alır. Çok uzun konuşuldu

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,212
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
kargo teslimat numaran yok mu sipariş numaran
trendyol express den mesaj geldi sadece kargo tarafından alınmıştır diye yarın bende gideyim işim olmassa sabahtan denerim şansımı

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
Emre Erkan Aydın
valla 20 yaşındayım annemi götürecem yarın çivi çiviyi söker mantığıyla annem zorlarsa alır gibi ben tamam diyip direk çıktım

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
valla ben bugun şansıma dün konustuguım kadın yoktu demekki haberı olmayan dıger kadından aldım kargo çalışanından xd
bugun gitseydim keşke de çantam full kitap doluydu yarın transfer edilmedn gitsem denerim şansımı ama alamam bence, alanlar ısrar falan mı etti?

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
Emre Erkan Aydın
bugun gitseydim keşke de çantam full kitap doluydu yarın transfer edilmedn gitsem denerim şansımı ama alamam bence, alanlar ısrar falan mı etti?
Babanla falan git bence vermeme gibi bir seçenekleri yok bablarının malı değil

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,082
Üyeler
164,432
Son üye
Parola505