❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Siparişleri ulaşan arkadaşlar eğer size de kargocu gelip ürünü geri isterse beni etiketleyebilir misiniz? Veya ayrı bir konu açalım.

Şikayet edebileceğimiz bir yer var mı çünkü büyük ihtimalle adamlar hatalı ve hatalı oldukları için iade sebebiyle geri gönderecekler ürünleri

Şikayet edebileceğimiz bir yer var mı çünkü büyük ihtimalle adamlar hatalı ve hatalı oldukları için iade sebebiyle geri gönderecekler ürünleri
İlla uğraşmak istiyorsan hukuk forumlarında avukatlar var. Oraya konu aç sor. Bir sürü avukat cevap veriyor zaten.

İlla uğraşmak istiyorsan hukuk forumlarında avukatlar var. Oraya konu aç sor. Bir sürü avukat cevap veriyor zaten.
Valla ben aras kargonun kendisine forumdan şikayetimi yolladım eğer iadeye giderse bakacağım geri ürünü alabilir miyim diye

benim ürün iade edilmek için şubeye gitmiş şubede çok çok uzak değil gidip alabilirmiyim acaba verirlermi?

müşteri hizmetlerine söylüyorum bi sıkıntı varsa niye kargoya falan veriyo müşteri mağdur oluyor dedim iplemiyolar
Bence hatalılar ve hatalı oldukları için buldukları çözüm bu ben forumdan şikayet ettim aras kargoyu ürünü bana vermediklerine dair kanıt

Arkadaşlar bu olaya bazı yerlerde dolandırıcılık denir bilginiz olsun, bir de üstüne şuraya buraya şikayet edip malı hala alma derdindesiniz! Susun oturun yerinize bence, konuyu da salın artık.

Benim kargom bugün geldi yurtiçi kargo ile teslim edildi yazdı geri almayada gelmediler hiçbir sorun olmadı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,161
Üyeler
185,685
Son üye
techxpay