ThequeD
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Elimde azerbeycan hattı var alabilir miyim bu kuponla?Arkadaslar azerbeycan numarasi isteyen varsa sms onayini Satan uygulama mevcut 13 lira virtuNum insanlara bosa para vermeyin
Elimde azerbeycan hattı var alabilir miyim bu kuponla?Arkadaslar azerbeycan numarasi isteyen varsa sms onayini Satan uygulama mevcut 13 lira virtuNum insanlara bosa para vermeyin
İlla uğraşmak istiyorsan hukuk forumlarında avukatlar var. Oraya konu aç sor. Bir sürü avukat cevap veriyor zaten.Şikayet edebileceğimiz bir yer var mı çünkü büyük ihtimalle adamlar hatalı ve hatalı oldukları için iade sebebiyle geri gönderecekler ürünleri
Valla ben aras kargonun kendisine forumdan şikayetimi yolladım eğer iadeye giderse bakacağım geri ürünü alabilir miyim diyeİlla uğraşmak istiyorsan hukuk forumlarında avukatlar var. Oraya konu aç sor. Bir sürü avukat cevap veriyor zaten.
vermiyorlar işte sorun o sanki sen almamışsın gibi geri gönderecekler öyle iade olacakbenim ürün iade edilmek için şubeye gitmiş şubede çok çok uzak değil gidip alabilirmiyim acaba verirlermi?
müşteri hizmetlerine söylüyorum bi sıkıntı varsa niye kargoya falan veriyo müşteri mağdur oluyor dedim iplemiyolarvermiyorlar işte sorun o sanki sen almamışsın gibi geri gönderecekler öyle iade olacak
Bence hatalılar ve hatalı oldukları için buldukları çözüm bu ben forumdan şikayet ettim aras kargoyu ürünü bana vermediklerine dair kanıtmüşteri hizmetlerine söylüyorum bi sıkıntı varsa niye kargoya falan veriyo müşteri mağdur oluyor dedim iplemiyolar
Aldıysan takma kafana şuan elindeyse kimse senden onu alamazAlıntıyı görüntüle
Bende boyle gozukuyor ama urunu teslim aldım. Bir sorun yaşatır mı?
İade etmek için gerekçeleri yok kesinlikle,ben iade edecekken alabildim. Sadece iadeye düşürmeden almak için harekete geçinValla ben aras kargonun kendisine forumdan şikayetimi yolladım eğer iadeye giderse bakacağım geri ürünü alabilir miyim diye