federalper
80+ Silver
Oyle bir sey mumkun degil ve yasal olmazmantıken ürünü aldığım bankayıda arayıp eksik ücter yatmış diyemez muhtemelen
Oyle bir sey mumkun degil ve yasal olmazmantıken ürünü aldığım bankayıda arayıp eksik ücter yatmış diyemez muhtemelen
Ücreti elle girmediğimiz için diyemez ve para da sorunsuz ulaştığı için np yanimantıken ürünü aldığım bankayıda arayıp eksik ücter yatmış diyemez muhtemelen
Sen miydin abi o sağol kullanmaya başladımGelmeyip iade olanlar haline şükretsin. Benim ürünü dün akşam 21.00'da teslim etmişler ama bana öyle bir ürün gelmedi. Aradım şubede de yokmuş, teslim ettik diyorlar. Galiba birisine 2'li monitör kolu ısmarlamış oldum.
Yok benim sali gununden beri istenemiyorbugün teslim edilen ürünlerden hiç geri istenilen oldu mu. Ona göre paketi 2-3 gün açmiyim geri isterlerse.
2 monitörün yoksa söyle monitör de yollayayım.Sen miydin abi o sağol kullanmaya başladım
Evet bir kac kisinin basina gelmisArkadaşlar selam, benim aldığım ürün dün gelmişti. Bugün ben evde yokken kargocu gelip ürünü firmanın geri talep ettiğini söylemiş ve ürünü geri istemiş. Böyle bir şey başına gelen var mı?
İkinci monitörü yollucaksan masa da almamız lazım masam yetmiyor iki monitöre2 monitörün yoksa söyle monitör de yollayayım.
Böyle bir durumda asla geri vermeyin trendyolun maili kanun değildir yasal belgeyle gelirler almaya o zaman verinArkadaşlar selam, benim aldığım ürün dün gelmişti. Bugün ben evde yokken kargocu gelip ürünü firmanın geri talep ettiğini söylemiş ve ürünü geri istemiş. Böyle bir şey başına gelen var mı?
bende dün 180 diOha oneymis bende maks 15 20 durak oluyor
Vermesem ne olur peki? Çok saçma böyle bir şey yapmalarıEvet bir kac kisinin basina gelmis