Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
bugün teslim edilen ürünlerden hiç geri istenilen oldu mu. Ona göre paketi 2-3 gün açmiyim geri isterlerse.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,075
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Gelmeyip iade olanlar haline şükretsin. Benim ürünü dün akşam 21.00'da teslim etmişler ama bana öyle bir ürün gelmedi. Aradım şubede de yokmuş, teslim ettik diyorlar. Galiba birisine 2'li monitör kolu ısmarlamış oldum. :monkahmm: (TY Express)

Son düzenleme:

SpyX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Can çekili
Gelmeyip iade olanlar haline şükretsin. Benim ürünü dün akşam 21.00'da teslim etmişler ama bana öyle bir ürün gelmedi. Aradım şubede de yokmuş, teslim ettik diyorlar. Galiba birisine 2'li monitör kolu ısmarlamış oldum. :monkahmm:
Sen miydin abi o sağol kullanmaya başladım 😂

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
benim kulaklık istanbuldan olduğum yere geldi şubede iade işlemi başladı şimdi geri gitmiş :D ücreti de işlem bitince iade ederler heralde

southwest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Aslan
Arkadaşlar selam, benim aldığım ürün dün gelmişti. Bugün ben evde yokken kargocu gelip ürünü firmanın geri talep ettiğini söylemiş ve ürünü geri istemiş. Böyle bir şey başına gelen var mı?

SpyX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Can çekili
2 monitörün yoksa söyle monitör de yollayayım. :peepokalp:
İkinci monitörü yollucaksan masa da almamız lazım masam yetmiyor iki monitöre ❤️😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar selam, benim aldığım ürün dün gelmişti. Bugün ben evde yokken kargocu gelip ürünü firmanın geri talep ettiğini söylemiş ve ürünü geri istemiş. Böyle bir şey başına gelen var mı?
Böyle bir durumda asla geri vermeyin trendyolun maili kanun değildir yasal belgeyle gelirler almaya o zaman verin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom