❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ben konuştum yanlış ürün dediler almak istediğimi söyledim vermediler orda bekletiyorlardı ben yanlış ürün olsada almak istiyorum dedim yok veremeyiz dediler
Valla bana trendyol teslim etmeyin dedi ondan veremiyoruz dediler trendyollada konuştum destek talebi sonuçlanana kadar ürün geri giderse fiyat farkı ödemem gerekicek bilerek geri gitsin diye teslim ettirmiyorsunuz dedim bir şey diyemiyor o zaman. Ama ürün geri gidersede ben hakkımı gerekli yerlerde ararım gelsin bana mail atsın böyle böyle sıkıntı oldu o yüzden geri almamız lazım desin tamam ama hiçbirşey demeden ne ürünü iade gösteriyorlar ne teslim ediyorlar böyle bir hakları yok.

Dün aras kargo kapıma kadar geldi teslim etmeden gittiler ben de sabah şubeye gittim verdiler direkt.

Bir aras kargo ve bir trendyol express te kargom var Trendyol expresse az önce baktım gönderi yolda yazıyor aras kargoda hâlâ ilk yer de hiç oynamamış

Kargosunu teslim alıp, sistemde hala kargoda gozukenler ne yapıyor?

2 tane siparişim vardı yurtiçi ögleden sonra teslim etti sorun olmadı.
1 tanesi trendexpress ti normalde bugün teslimdi fakat iade etmişler yolda iken, onu geçtim istanbul çıkış kargo direkt gelirdi yaşadığım ile kargoya yolda ne yapmışlarsa ankaraya yönlendirmişler..

1699624142104.png

Valla bana trendyol teslim etmeyin dedi ondan veremiyoruz dediler trendyollada konuştum destek talebi sonuçlanana kadar ürün geri giderse fiyat farkı ödemem gerekicek bilerek geri gitsin diye teslim ettirmiyorsunuz dedim bir şey diyemiyor o zaman. Ama ürün geri gidersede ben hakkımı gerekli yerlerde ararım gelsin bana mail atsın böyle böyle sıkıntı oldu o yüzden geri almamız lazım desin tamam ama hiçbirşey demeden ne ürünü iade gösteriyorlar ne teslim ediyorlar böyle bir hakları yok.
Bence yasal olarak kendileri suçlu oldukları için böyle yapıyorlar yoksa siparişi neden direk iptal etmek yerine şube de 3 gün tutsunlar ki

Bence yasal olarak kendileri suçlu oldukları için böyle yapıyorlar yoksa siparişi neden direk iptal etmek yerine şube de 3 gün tutsunlar ki
Evet ama böyle yaparak daha büyük suç işliyorlar verdiğim adres kendimize ait bir işletme 7/24 kayıt var merkezi bir yerde zaten. Vizelerime denk geldi eğer üşenmezsem gerekli yerlerle ne yapabilirim diye konuşurum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri