Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
Aras kargo şube müdürü ile görüştüm genel müdürlük tüm şubelere mail atmış teslim etmeyin diye. 3 gün bekleyip geri gidecekmiş.

Cormack

80+
Satıcıyla konuştum kargoyu teslim almadığım için her türlü iyadeyi almak zorundaymışlar eğer ürünü alsaymışım olabilrmiş kargoyu vermiyerek iadeye düşürmeye çalışıyorlar sanki ben almamışım gibi
Herkes ayrı şey söylüyor trendyol diyor ürün zarar gördü,kargo diyor satıcı iade başlatmış,satıcı malum zaten bu kadar uğraştıracağını bilsem hiç girmezdim

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
663
İsim
Emre Erkan Aydın
Satıcı ürünü teslim almazsa ürün bize geri geliyorsa olabilir diğer türlü iadeyi teslim alırsa saten sipatiş oto iptal olur
Her türlü alıyorlarmış bizim teslim almamız lazımmış teslim alırsak sıkıntı yok iade olmuyor almadan direk iadeye verince sıkıntı kargo firması verse yeter ama kargo vermiyor

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
663
İsim
Emre Erkan Aydın
Herkes ayrı şey söylüyor trendyol diyor ürün zarar gördü,kargo diyor satıcı iade başlatmış,satıcı malum zaten bu kadar uğraştıracağını bilsem hiç girmezdim
Ben konuştum yanlış ürün dediler almak istediğimi söyledim vermediler orda bekletiyorlardı ben yanlış ürün olsada almak istiyorum dedim yok veremeyiz dediler

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
bir şey dicem, kazan bilişimi kim önerdi moruk? adam iade edemeyeceğimizi bilerek 'havit gamenote h2002p' yerine 'gamepower fujin' yollamış
adam iyi tokatlamış aga

Fanzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Enis
bana da aras getirdi teslim aldım geri isterlerse boş kutuyu veririm gelmişken eli boş gitmesin :D

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
Ben konuştum yanlış ürün dediler almak istediğimi söyledim vermediler orda bekletiyorlardı ben yanlış ürün olsada almak istiyorum dedim yok veremeyiz dediler
Küçücük yerde bile bir sürü sipariş varmış bekletiyorlarmış. Trendol ne kadar geri çağırsak kardır demiştir. 50 TL kargo öder 550 cepte kalır.

texder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Nurşat Bülbül
Trendyol express bugün teslim etti kendi elleriyle

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom