Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Selim
Bugün aras kargo ile Kazan Bilişim'den aldığım 3 kulaklık 1 mouse pad eve gelmiş

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Screenshot_20231110_154101_Trendyol.jpg

GELDI AZ ONCE BEYLER KALAN ARKADASLARA BASARILAR

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
aras kargo benimkini vermedi yanlış ürün gönderilmiş diyerek almak istedim veremeyeceklerini söylediler

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
yasin
Geliceğini hiç düşünmeden birde geç verdim kargoyu ve kargo şuan evime geldi. Bilseydim 4-5 tane birşeyler şipariş ederdim hem satmalık hem kullanmalık benim merak ettiğim Türkiyeye neden böyle kampanya yapmıyorlar.

KingDeViL

80+ Bronze
Geliceğini hiç düşünmeden birde geç verdim kargoyu ve kargo şuan evime geldi. Bilseydim 4-5 tane birşeyler şipariş ederdim hem satmalık hem kullanmalık benim merak ettiğim Türkiyeye neden böyle kampanya yapmıyorlar.
Senin gibi satmak isteyenle yüzündendir belki :))

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
geriye kalan arkadaşlar için başarılar benim kargom geldi.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
trednyolda satıcıyla nasıl iletişime geçecez bilen var mı

Fodbrok

80+
aslında aras kargo ürünü teslim edebilir bilerek 3 gün bekletip alıcı tarafımdan alınamadı diyip iade ettiriyorlar. Trendyol ürünü iptal etse sistemde iade diye görünür çünkü yapamıyorlar artık kargoda ürün trendyol ne yaptı mail atıp teslim etmeyin dedi sadece aras kargo ürünü teslim etse hiçbişey olmayacak
Bu bahsettiğiniz 3 gün bekletme olayını benim siparişimde uygulamadılar. Teslimat şubesine bu sabah gelmişti. Hemen iadeyi başlatmışlar, normalde teslimat şubesi olarak gözükürken iptal işlemleri başladığı için çıkış şubesi olarak gözüküyor sistemde. Yani iade sürecini başlatmışlar.

gtr34

80+
Trendyolu geçtim bu sefer satıcı ister felan 🤣
Hocam bu gün aynı kuryeden başka siteden almış olduğum sipariş geldi. Kurye abi dedi işte o aslında geri gitçekmiş durumu anlattım sana sıkıntı olursa duruyor ellemedim vereyim geri dedim sıkıntı yok dedi kullanabiliriz yani 😂

ThequeD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Burak Kapaklı
Trendyol Express ile gelen kargom bugün teslim edildi. Bence olay tamamen şans aynı ürünü arkadaşımla aldık onunki iptal olmuştu.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom