Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Recep Yıldırım
Arkadaşlar yeni sipariş yapabiliyormuyuz? Yokmu bi azerbaycan numarası alma yöntemi falan

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Oğuz Tutkun
Zahmet olacaksa uğraşmayın hocam, merak etmiştim sadece, sağolun
IMG_20231110_152350.jpg

Buyrun hocam, önemli değil ne demek

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Kaan
1 gün daha devam etseydi ne olurdu ki ya :D

Shyren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ege Susam
Şuan satın alım ekranında bu kod azerbeycan için kullanılabilir diyorlar fixlendimi

kullu500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
cevo
Azerbeycanda yaşayan arkadaşım var. Onun üzerinden bir kaç şey daha sipariş etmeyi düşünüyorum. Bakalım neler olacak :)
Hocam süreç hakkında sorum olacak kargonun gideceği adres illa Azerbaycan'da mı olmalı, oraya gidip tekrar size kargolamasını mı isteyeceksiniz ve merak ettiğim Azerbaycan'daki adrese sipariş verdiğimizde kargo yola çıkmadan önce adresi Tr adres olarak güncelleyebilir miyiz? Hazırda oradan gsm numarası ve adres bilginiz varken deneme yaparak aydınlatabilir misiniz

SpyX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Can çekili
Dun konustugumda kesinlikle alamazsiniz trendyol kargolara üst yazi gonderdi tum urunleri geri istiyorlar dendi. Bugun durup dururken aradim dun kargoda calisan kadın yoktu baska birisi vardi gittim aldim xd
Şanslıymışsın aga bana hep aynı kadın denk geliyor 2 günde 3 kere telefonla 1 kere şubede konuştuk bugün arayıp ismimi söylediğimde kadın bıkkınca bir nefes verdi 😂

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet Yılmaz
Trendyol Azerbaycan da fiyatları nasıl şişirdiyse artık %40 indirim yapmış bu cimri firma günahını bile vermez bedavaya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonun dili Türkçe ama Trendyol böyle kaldı benim
Screenshot_20231110_153713_Trendyol.jpg

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom