Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
herkes almış bizimkiler iptal olup duruyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oğuz Tutkun

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Arkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve super40 ile %40 daha indirim alıyorsunuz.

1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz.
2)Trendyola girip azerbaycandan devam ediniz.
3)Alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz.
4)SUPER40 kupon kodu giriyoruz.
5)Sonra telefonu dili türkçe yapıyoruz YA DA sepette yukarıda catırdatma ülkesi diyor onu türkiye yapıyoruz (hangisi işe yararsa)

Kupon max 400 indirim yapıyor (Max 600 TL indirim)

Pc den vpn ile azerbaycan deneyin belki olur. (Denemedim , yapanlar oluyor demişler)

!!! Satıcı trendyol olanı ürünlerde %90 iptal olur riske almayınız.

Tavsiyeler :

https://ty.gl/sfiakun57z (Klavye)

Kanıt.

Alıntıyı görüntüle

Öneri :
Hızlı Kargo Tüyosu ve Detaylı Anlatım için bu konuya bakabilirsiniz

Güncelleme

Arkadaşlar bu konu bu kadar hit alcağı beklemiyordum. Yorumlara vs bakamadım alan arkadaşlar hayırlı olsun şimdiden. Alamayanlar benim gibi sağlık olsun herkes faydalansın diye açtım konuyu. Sanırım fixlenmiş herkese teşekkürler tekkrardan. Popüler konuda 2cüye gelmiş. ^^
Beyler tekrardan selam, dün konuya yorum atmıştım benim de araskargodan bir siparisim vardi. Geri iade olacak trendyol tum urunleri geri cekiyor dendi ve kargonuz teslim edilmeyecek bilgisi verildi. Bugun durup dururken araskargoyu tekrar arayip kargo numarami verdim. Ve gelip alabilirsiniz kargonuzu dendi. Hic bir sey olmamis gibi atlayip arabaya gittim sa as aldim kargomu geldim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

Ekler

• 20231110_150823.jpg
    20231110_150823.jpg
    1.6 MB · Hit: 134
  • 20231110_145932.jpg
    20231110_145932.jpg
    1.3 MB · Hit: 135
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oğuz Tutkun
Hocam bu şarj cihazı mı ? Birde soldaki entegre Power Integrations mu ? Bakabilir misiniz rica etsem
Pci-e USB 3.0 adaptörü hocam. Evet soldaki entegre power. Molex bağlamadan çalışabiliyor entegre power olanlar. Taktım direkt çalıştı.

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kürşat
Pci-e USB 3.0 adaptörü hocam. Evet soldaki entegre power. Molex bağlamadan çalışabiliyor entegre power olanlar. Taktım direkt çalıştı.
Rica etsem üstündeki tam kodu paylaşabilir misiniz entegrenin

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oğuz Tutkun

JustEkmek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Velihan Kaş
Beyler tekrardan selam, dün konuya yorum atmıştım benim de araskargodan bir siparisim vardi. Geri iade olacak trendyol tum urunleri geri cekiyor dendi ve kargonuz teslim edilmeyecek bilgisi verildi. Bugun durup dururken araskargoyu tekrar arayip kargo numarami verdim. Ve gelip alabilirsiniz kargonuzu dendi. Hic bir sey olmamis gibi atlayip arabaya gittim sa as aldim kargomu geldim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Pes ettiler sanırım

SpyX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Can çekili
Ben bugün denedim şansımı hala iade diyorlar 🥲

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
.
Pes ettiler sanırım
benim bugün bir siparişim gelecekti fakat son anda iptal ettiler dağıtımdayken geri çekildi, gittim destekle konuştum yok Azerbaycan konumunda olmanız gerekiyor falan dediler o zaman kimlik numarası isteyin yani bile bile yapıp sonra böyle yapmaları da ayrı saçma. mecbur kalmadıkça oradan bir şey almayacağım daha.

SpyX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Can çekili
Ama darlamaya devam 3-4 saatte bir canlı desteğe yazıyorum satıcıya yazıyorum birer kere de müşteri hizmetlerini arıyorum kargo geri gitmeye başlayana kadar umut bitmiyo 😂

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,047
Üyeler
165,108
Son üye
Rüzgari ceylan
Top Bottom