Aras kargo bı sorun çıkarmadan bıraktı benim paketi seninde bırakır benceEvet beyler 1000km yolunun ardından paket dağıtıma çıktı bekliyoruz bakalım. Aras kargo.
Hocam fın kodu falan istiyor onu nasıl halletinizEvet beyler 1000km yolunun ardından paket dağıtıma çıktı bekliyoruz bakalım. Aras kargo.
aras kargo bize mail geldi teslim etmeyin diye o yüzden veremeyiz 3 gün bekletip iadeye göndericez diyor ne yapıcaz biz. başka yolu varmıKargosu gelen hemen şubeye gidip alsın iadeye düşürmeye çalışıyorlar
Aynısını benim siparişim için de dediler, hem trendyol hem aras müşteri hizmetleriyle görüştüm ama nafile. İade olacakmış.aras kargo bize mail geldi teslim etmeyin diye o yüzden veremeyiz 3 gün bekletip iadeye göndericez diyor ne yapıcaz biz. başka yolu varmı
Trendyol expres işini iyi yapıyorVaran 1, kaldı 2Trendyol Express ile geldi az önce. Sistemde de teslim edildi olarak görünüyor.
Alıntıyı görüntüle
aslında aras kargo ürünü teslim edebilir bilerek 3 gün bekletip alıcı tarafımdan alınamadı diyip iade ettiriyorlar. Trendyol ürünü iptal etse sistemde iade diye görünür çünkü yapamıyorlar artık kargoda ürün trendyol ne yaptı mail atıp teslim etmeyin dedi sadece aras kargo ürünü teslim etse hiçbişey olmayacakAynısını benim siparişim için de dediler, hem trendyol hem aras müşteri hizmetleriyle görüştüm ama nafile. İade olacakmış.