nazcarieche
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 183
Küçücük basmışlar dikkatli bakınca farkettimTürkçe ama türkçe harfleri baskı ile koymuşlar napalım hiç yoktan iyidir. Teşekkürler hocam.
Küçücük basmışlar dikkatli bakınca farkettimTürkçe ama türkçe harfleri baskı ile koymuşlar napalım hiç yoktan iyidir. Teşekkürler hocam.
bende keşke ingilizce olsaydı diyorum shift küçük ve enter büyük sevmiyorumKüçücük basmışlar dikkatli bakınca farkettim![]()
Büyük enter kırmızı çizgimizdir hocambende keşke ingilizce olsaydı diyorum shift küçük ve enter büyük sevmiyorum
Hocam sizin nox taktiği ile yaptım secure vpn cart curt emeğinize sağlık üşenmediniz yazdınız o kadar. Teşekkürler.bende keşke ingilizce olsaydı diyorum shift küçük ve enter büyük sevmiyorum
rica ederim hocam aldığınız ürünleri güle güle kullanın hayırlı olsunEv
Hocam sizin nox taktiği ile yaptım secure vpn cart curt emeğinize sağlık üşenmediniz yazdınız o kadar. Teşekkürler.
bi tur daha densek miHocam sizin nox taktiği ile yaptım secure vpn cart curt emeğinize sağlık üşenmediniz yazdınız o kadar. Teşekkürler.
hocam şuanda dediğim gibi olmuyor olan denilen 1 taktik var onun için de azerbeycan numarasına sahip olmanız lazımbi tur daha densek miMesaja etiketleyebilir misiniz hocam size zahmet bi?
eğer denemek istiyorum derseniz atarımhocam şuanda dediğim gibi olmuyor olan denilen 1 taktik var onun için de azerbeycan numarasına sahip olmanız lazım
Hocam çok geride kaldı biraz aramak gerek.bi tur daha densek miMesaja etiketleyebilir misiniz hocam size zahmet bi?
Şans gibi duruyor benim kargolarım dağıtım aşamasında geri döndü.Dün 4 kargom bugün 1 teslim edildi, 3 tane de dağıtımda. İşini temiz yapan teslim alıyor kargoları galiba
Virtualsim diyen vardı falan işler mi acaba deneyen var mı?hocam şuanda dediğim gibi olmuyor olan denilen 1 taktik var onun için de azerbeycan numarasına sahip olmanız lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eğer denemek istiyorum derseniz atarım
dediği uygulamayı yükledim giriş yaptırmıyor uygulama, genelde o türk uygulamalarda azerbeycan numarası olmuyor veya fiyatlar pahalı oluyor açıkçası numaraya para vermem zaten yöntem riskli sipariş iptal olabilir veya kargoda geri dönebilirVirtualsim diyen vardı falan işler mi acaba deneyen var mı?
bi atın hocam deneyelim ya size zahmet denemek bedavahocam şuanda dediğim gibi olmuyor olan denilen 1 taktik var onun için de azerbeycan numarasına sahip olmanız lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eğer denemek istiyorum derseniz atarım