❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Dün 4 kargom bugün 1 teslim edildi, 3 tane de dağıtımda. İşini temiz yapan teslim alıyor kargoları galiba

bende keşke ingilizce olsaydı diyorum shift küçük ve enter büyük sevmiyorum
Büyük enter kırmızı çizgimizdir hocam :D Zamanında sırf enter küçük olduğu için klavye iade etmişliğim var :D

Hocam sizin nox taktiği ile yaptım secure vpn cart curt emeğinize sağlık üşenmediniz yazdınız o kadar. Teşekkürler.
bi tur daha densek mi :D Mesaja etiketleyebilir misiniz hocam size zahmet bi?

bi tur daha densek mi :D Mesaja etiketleyebilir misiniz hocam size zahmet bi?
hocam şuanda dediğim gibi olmuyor olan denilen 1 taktik var onun için de azerbeycan numarasına sahip olmanız lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam şuanda dediğim gibi olmuyor olan denilen 1 taktik var onun için de azerbeycan numarasına sahip olmanız lazım
eğer denemek istiyorum derseniz atarım

Dün 4 kargom bugün 1 teslim edildi, 3 tane de dağıtımda. İşini temiz yapan teslim alıyor kargoları galiba
Şans gibi duruyor benim kargolarım dağıtım aşamasında geri döndü.

Virtualsim diyen vardı falan işler mi acaba deneyen var mı?

Virtualsim diyen vardı falan işler mi acaba deneyen var mı?
dediği uygulamayı yükledim giriş yaptırmıyor uygulama, genelde o türk uygulamalarda azerbeycan numarası olmuyor veya fiyatlar pahalı oluyor açıkçası numaraya para vermem zaten yöntem riskli sipariş iptal olabilir veya kargoda geri dönebilir

bi atın hocam deneyelim ya size zahmet denemek bedava :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,535
Üyeler
184,943