federalper
80+ Silver
O Azeri hattı yöntemi nasıl oluyo hocam
O Azeri hattı yöntemi nasıl oluyo hocam
hocam link alabilir miyim güzele benziyor klavye
Hocam fix denilen olay artık sipariş veremiyoruz indirimli şekildeFix mix yazılmış ama geliyor yani anlamadım. Philips airfreyer+klavye aldım 2 farklı hesaptan.
kargo da iptal olayı şans ama yüksek ihtimalle elinize ulaşıyorHocam fix denilen olay artık sipariş veremiyoruz indirimli şekilde
Büyük enter var. <3 Türkçe olaymış bide tadından yenmezmiş Hayırlı olsun hocam güzel klavyeye benziyor. 230TL ye bedava zaten.Buyrun hocam indirim ile 233tl denk geldi. Ama adam 1 gün geç veriyor kargoya. Markası üstte ki paylaşımımda var. RGB red switch güzel bence.Sarftech T60 Rgb Siyah App Uygulamalı Kırmızı Red Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sarftech T60 Rgb Siyah App Uygulamalı Kırmızı Red Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Alıntıyı görüntüle
Doğrudur o aman ben fixin son saatleri aldım demek.Hocam fix denilen olay artık sipariş veremiyoruz indirimli şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:
kargo da iptal olayı şans ama yüksek ihtimalle elinize ulaşıyor
Türkçe ama türkçe harfleri baskı ile koymuşlar napalım hiç yoktan iyidir. Teşekkürler hocam.Büyük enter var. <3 Türkçe olaymış bide tadından yenmezmiş Hayırlı olsun hocam güzel klavyeye benziyor. 230TL ye bedava zaten.
ne zaman aldınız sizDoğrudur o aman ben fixin son saatleri aldım demek.
8 kasım akşamıne zaman aldınız siz
tam o saatler de yedi fix 8 kasım akşam 10 gibi8 kasım akşamı