Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
Baştaki tavrını korusan kimse bir şey alamazdı benden de kaç kişi almaya çalıştı hepsini tersledim sonuç olarak şu an ürün teslim edildi olarak gözüküyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim de bir tanesi dağıtıma çıktı ty expressden bakalım bunu da isteyecekler mi
Geçmiş olsun iptal olcak

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,231
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Geçmiş olsun iptal olcak
O belli değil dün 2 tane ürünüm iptal edilecek diye mesaj geldi ikisini de teslim aldım birini dün akşam diğerini bu sabah teslim aldım.

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Evren AYDIN
Yasal alışverişlerde tabikide olmaz fakat bu bildiğin sistem açığı kullanmak vardır bir şeyi bence :D
Bunda sistem açığı yokki,sen bir müdahelede bulundunmu sisteme ? Başka bir uygulama ile veya 3. Parti işlemler uyguladinmi ?

Diyelimmi ben ingilizce öğrenmek için telefonumu İngilizce kullanıyorum, bilgisayarımi,tabletimi ingilizce kullanırıyorum.Aynu şeyi Azerbaycan dili içinde yapabilirmisin,sen Azerbaycan kullandığın zaman bu önüne çıktığında hata varmı dersin yoksa kampanya mi var dersin ?

Bu Trendyol için basit bir şey aslında tek seferde komple iptal çekip hayatı düzeltip tekrardan aktif edebilirdi ama yapmadılar.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Bunda sistem açığı yokki,sen bir müdahelede bulundunmu sisteme ? Başka bir uygulama ile veya 3. Parti işlemler uyguladinmi ?

Diyelimmi ben ingilizce öğrenmek için telefonumu İngilizce kullanıyorum, bilgisayarımi,tabletimi ingilizce kullanırıyorum.Aynu şeyi Azerbaycan dili içinde yapabilirmisin,sen Azerbaycan kullandığın zaman bu önüne çıktığında hata varmı dersin yoksa kampanya mi var dersin ?

Bu Trendyol için basit bir şey aslında tek seferde komple iptal çekip hayatı düzeltip tekrardan aktif edebilirdi ama yapmadılar.
Aynen öyle yazılım ekibinin tek satır komutu ile bütün SÜPER40 kodunu kullanan siparişleri iptal statüsüne çekebilir kargo kodlarını iptal edebilirdi.

Benim gibi basic düzeyde algoritma kodlama bilen biri bile düşenebilir yazabilir. Komutlara koşul eklerdi her siparişi iptal etmek yerine tabii ki delivery address azerbaycan olmayan siparişlerin status cancel bitti.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet
İki kargomu da demin teslim aldım konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum. Baya ucuza kapatmış oldum hep aklımda olan bir şeylerdi.
Biri yurtiçi diğeri ise trendyol ekspres ile geldi.
IMG20231110114111.jpg

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
Benim iptal oldu dağıtım öncesi :(

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Olum yeni sipariş veren ve kargoya verilen oldu mu devam edelim almaya

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Oğuz Tutkun

Fanzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Enis
protein tozum geldi iade için de birisi gelmedi konuyu açana teşekkürler

federalper

80+ Silver
Olum yeni sipariş veren ve kargoya verilen oldu mu devam edelim almaya
yeni yöntem için azeri hattı lazım onun dışı fix şuanda

İki kargomu da demin teslim aldım konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum. Baya ucuza kapatmış oldum hep aklımda olan bir şeylerdi.
Biri yurtiçi diğeri ise trendyol ekspres ile geldi.
Alıntıyı görüntüle
bende bu klavyeden aldım 200 civarı bir şeye geldi bedava valla

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
yeni yöntem için azeri hattı lazım onun dışı fix şuanda

bende bu klavyeden aldım 200 civarı bir şeye geldi bedava valla