Furchlost
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 126
Zahmet olacaksa uğraşmayın hocam, merak etmiştim sadece, sağoluntakmıştım kasaya ama sizin için sökeyim hocam bekleyin <3
Zahmet olacaksa uğraşmayın hocam, merak etmiştim sadece, sağoluntakmıştım kasaya ama sizin için sökeyim hocam bekleyin <3
Valla ben aldim geldim xdBen bugün denedim şansımı hala iade diyorlar![]()
Şubeyi arayıp iade konusunu hiç açmadan mı yaptınValla ben aldim geldim xd
Zahmet olacaksa uğraşmayın hocam, merak etmiştim sadece, sağolun
Dun konustugumda kesinlikle alamazsiniz trendyol kargolara üst yazi gonderdi tum urunleri geri istiyorlar dendi. Bugun durup dururken aradim dun kargoda calisan kadın yoktu baska birisi vardi gittim aldim xdŞubeyi arayıp iade konusunu hiç açmadan mı yaptın
Benimki dağıtımda daha bakalım getiricekmi aras kargo en son benim eve veriyorlar sanırımBen bugün denedim şansımı hala iade diyorlar![]()
Hocam süreç hakkında sorum olacak kargonun gideceği adres illa Azerbaycan'da mı olmalı, oraya gidip tekrar size kargolamasını mı isteyeceksiniz ve merak ettiğim Azerbaycan'daki adrese sipariş verdiğimizde kargo yola çıkmadan önce adresi Tr adres olarak güncelleyebilir miyiz? Hazırda oradan gsm numarası ve adres bilginiz varken deneme yaparak aydınlatabilir misinizAzerbeycanda yaşayan arkadaşım var. Onun üzerinden bir kaç şey daha sipariş etmeyi düşünüyorum. Bakalım neler olacak![]()
Şanslıymışsın aga bana hep aynı kadın denk geliyor 2 günde 3 kere telefonla 1 kere şubede konuştuk bugün arayıp ismimi söylediğimde kadın bıkkınca bir nefes verdiDun konustugumda kesinlikle alamazsiniz trendyol kargolara üst yazi gonderdi tum urunleri geri istiyorlar dendi. Bugun durup dururken aradim dun kargoda calisan kadın yoktu baska birisi vardi gittim aldim xd
hocam yöntemin ss i görünmüyor tekrar atabilir misiniz veya tarif edebilir misinizdenemedim denilen bu![]()