❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Zahmet olacaksa uğraşmayın hocam, merak etmiştim sadece, sağolun
IMG_20231110_152350.jpg

Buyrun hocam, önemli değil ne demek

1 gün daha devam etseydi ne olurdu ki ya :D

Şuan satın alım ekranında bu kod azerbeycan için kullanılabilir diyorlar fixlendimi

Azerbeycanda yaşayan arkadaşım var. Onun üzerinden bir kaç şey daha sipariş etmeyi düşünüyorum. Bakalım neler olacak :)
Hocam süreç hakkında sorum olacak kargonun gideceği adres illa Azerbaycan'da mı olmalı, oraya gidip tekrar size kargolamasını mı isteyeceksiniz ve merak ettiğim Azerbaycan'daki adrese sipariş verdiğimizde kargo yola çıkmadan önce adresi Tr adres olarak güncelleyebilir miyiz? Hazırda oradan gsm numarası ve adres bilginiz varken deneme yaparak aydınlatabilir misiniz

Dun konustugumda kesinlikle alamazsiniz trendyol kargolara üst yazi gonderdi tum urunleri geri istiyorlar dendi. Bugun durup dururken aradim dun kargoda calisan kadın yoktu baska birisi vardi gittim aldim xd
Şanslıymışsın aga bana hep aynı kadın denk geliyor 2 günde 3 kere telefonla 1 kere şubede konuştuk bugün arayıp ismimi söylediğimde kadın bıkkınca bir nefes verdi 😂

Trendyol Azerbaycan da fiyatları nasıl şişirdiyse artık %40 indirim yapmış bu cimri firma günahını bile vermez bedavaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonun dili Türkçe ama Trendyol böyle kaldı benim
Screenshot_20231110_153713_Trendyol.jpg

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,723
Üyeler
184,971